Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Accio Macig World Rpg

Sihirli Dünyanın Kapıları Burada Aralanıyor...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Selin

YazarMesaj
Daisy Cheers
Kehanet Profesörü | Gryffindor Bina Başkanı
Kehanet Profesörü | Gryffindor Bina Başkanı
Daisy Cheers

Galleon : 5736

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek: Yarı Veela
Patronus: Glasswing Butterfly

Selin Empty
MesajKonu: Selin   Selin Icon_minitimePerş. Mart 18, 2010 10:52 pm

Merhaba. Benim adım Selin, 14 yaşındayım. 4 Mayısta 15 olcam inşallah. Aslen Denizli de doğdum, ama Kuşadasında yaşıyorum. Anadolu öğretmen lisesinde 1. sınıf öğrencisiyim. Derslerle boğuşurken yazarak kafamı dinlendiriyorum. Genel olarak hep gülen bir kişiliğimdir, şiir yazmayı, hikaye yazmaya bayılırım. Ve genel olarak çevremdekiler beğenirler. Arkadaşlığa çok değer veriyorum. Eğer bir arkadaş edindiysem o benim için çok değerli olur. Ve kaybetmekten korkarım. Bazı konularda yenmekte yenilmekte olsa da. Eğer üzgünsem, moralim bozuksa bunu hemen anlarsınız. Zaten son iki yıldır, o kadar gülemiyorum. Spor olarak yazları koşarım, basketboll oynamayı severim. Öğreniyorum işte Very Happy. Müzikle ilgileniyorum, kemanım var bir ara çalıyordum acemi olarak ama dersler falan derken kaynadı, tekrar başlamayı düşünüyorum. Smile Bana değer verene bende değer veririm. Bazen aşkla ilgili çok felsefe yapıp kafanızı ağrıtabilirim. Şimdiden özür dilerim. Ama o kadar şey yaşadıktan sonra hiç bir şey bilmemek aptallık olurdu herhalde. Benden bu kadar, şimdiden sizi tanıdığıma çok çok memnun oldum... Smile

Selin
1 sayfadaki 1 sayfası