Selam millet. Ben Liena. 14 yaşındayım Lise 1 öğrencisiyim vs...
Neşeli, geveze, hoplayıp zıplamayı seven bir kızımdır. Yani arkadaşlarım öyle diyor. Neyse onlara kalsa hep boş konuşurum ama benim dediklerim her daim bir anlam çerçevesi içindedir 'taam' mı?!
Ajandam her zaman doludur. Meşgul bir insanım. Her boş işe koşarım. Şu sıralar Cuma günleri 3.5 saatlik bir koro olayı var. Devlet Senfoni Çocuk bilmemnesi (: Ona gidiyorum işte...
Can sıkıcı man sıkıcı ama işe de yarıyor. Sesimle yüksek notalara çıkabiliyorum. Martta da ilk konserime çıkıcam. Yaaay!
Taylor Lautner-Alex Pettyfer lover'ıyım (: Sırf Taylor için var Alacakaranlık artık. Yoksa haz etmiyorum şu sıra o seriden. Breaking Dawn dışında kitaplarını da saklamıyorum... Çünkü BD'de Jacob özel bölüm vardı (:
Kitap okumayı çooook severim. Farklı türlerde kitaplar okurum. Klasik, fantastik hepsini. Yeterki zorla okutmasınlar. İşte onu yapamıyorum.
Şu ara a big Mortal Instruments fan'ım. Seriyi geçen seneden beri bekliyorum. Ağustosta birincisi çıktı kitapların aldım bir hafta geçmeden. Gerçekten güzeldi.
8 aydır da 2. kitabı bekliyorum. Sonuç, Artemis yayınlarını saygıyla sövüyorum!
Birde Gece Evi serisi var. Fena bir seri değil ama tapmıyorum öyle. Bazı arkadaşlarım Burned'ı nasıl bekliycez diyo. Amannn ben 8 aydır City of Ashes'i bekliyorum hala çıkmadı. Hazirana kadar sabredebilirim heralde.
Sonraaaa, Dan Brown'ıda severim. Güzel oluyor kitapları. Sona ilginç bağlıyor seviyorum o yüzden.
Şimdilik bu kadar. Yeter umarım...
Öpüldünüz Canlar
LillyB (: