Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Accio Macig World Rpg

Sihirli Dünyanın Kapıları Burada Aralanıyor...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ebru / Crystal

YazarMesaj
Crystal Gatés
Dm | Slytherin 5. Sınıf
Dm | Slytherin 5. Sınıf
Crystal Gatés

Galleon : 6647

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Ejderha

Ebru / Crystal Empty
MesajKonu: Ebru / Crystal   Ebru / Crystal Icon_minitimePerş. Nis. 08, 2010 6:38 pm

Herkes kendisini tanıtmış. Ben eksik kalır mıyım ? Hayır kalmam. 3 çocuk annesi bi' anneyim falan dermişim. Hayır değilim tabii ki. Ev Hanımı bir anneyle, esnaf bir babanın 3. [ Ölen abilerim ve ablam hariç. ] çocuğuyum. Koyu bir BEŞİKTAŞ(K) ( Lanet olsun siyah yazamıyorum gözükmüyor. ) taraftarıyım. Felaket bi' İtalyan hayranıyım.
En yakın arkadaş(lar)ım aslıdna saymakla bitmez ama hayatımda yeri çok büyük olan insanlar azdır.
Başak : Herşeyim o benim. Sen olmazsan kimle oturup ağlicam. =P
Atilla : Lisedeki arkadaşlıklar gerçekten değişilmez. Oda benim okula başladığım ilk günden beri her zaman yanımda oldu. Yediğimzi içtiğimiz ayrı gitmez. - Evet, hep aldığım hamburgerden ve colodan otlanır pislik. - =D
Gizem : Okulun ilk günü garip, saçma ve hatırladıkça güldüğümüz bi' tanışmamız var. Seviyorum keratayı ya. =D
Helin : 12 dilek olay. =D

Saymakla bitmez bunlar en iyisi susmak bu konuda. =D
Okul adını versem mi acaba ? aya uzun bi' adı var. En iyisi kısaltmasını yazmak. Ü.A.M.T.M.E.M.L. Kısaltması bile desta gibi maşallah. Benim olduğum bölümü söylemek en mantıklısı. Ümraniye Anadolu Meslek Lisesi. Bilişim Teknolojileri diğer bir adıyla Bilgisayar bölümündeyim. Alan'ımda "Veri Tabanı Programcılığı" olucak büyük ihtimalle. Neden orası derseniz - ki demezsiniz - tamamen benim aptallığımdan kaynaklanan birşey. SBS'de matematiği kaydırdım da. Yoksa şimdi canım kardeşim "Başak'ımla" aynı okulda olucaktım. Ama şuan mutluyum. İyi bi' eğitim görüyorum ve benim için ilerde büyük bi' avantaj sağlayacak. Ah ... Yusuf Hocam. =D Ve 11 - Anadolu. Ayrıntıya girmiyim. =D Bu konuyu yeterince uzattım sanırım. =D [ Başak'tan özentilik yapayım biraz. =P ]

Favori spor(lar);
Aslında her türlü sporla ilgilenen bi' yaratığım.
*Futbol [ Küçük yaşta başlayan arkadaş çevremden kayaklanan birşey. Oynaamayı da, izlemeyi severim. ]
* Voleybol [ Bir ara bi' kulüpte oynamıştım ama ES voleyboldan ne beklenir ? =D ]
* Hentbol [ Aile geleneği gibi birşey bizde. =D Abim hariç - ablam, kardeşim, ben- herkes bu alanda kendini buldu. Başakla beraber başladık, beraber bıraktık. xD ]
* Koşu [ Aslında sadece hızlı ve atletik koşuyormuşum. Okul takımına aldılar ama antremandan açtım. xD ]

Favori Ünlü(ler);
* Zac Efron ( Başak sayesinde gelen bi' hayranlık. =D )
* Chace Crawford
* Ian Somerhalder ( Umuuut ! Sayesinde başladı buda. =D )
* Justin Bieber ( Aslında kendisini değil sesini seviyorum. )

Saymakla bitiremem ya. =D

Beni bu kadar tanıdınız yeter. =P Bir süre sorna herkes bıkıyor zaten benden. =D Sizde bıkarsınız. xD
http://acciomagicworld.roleplaylife.ne

Ebru / Crystal
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Crystal / Ebru
» Crystal Gatés #
» Ebru PS Çalışmaları