Angelina Duerre Undomiel Gryffindor 5. Sınıf
Mesaj Sayısı : 9 Galleon : 5408 Kayıt tarihi : 07/04/10 Yaş : 29 Nerden : Tom/Elijah/James adlı meleklerin olduğu yerden.
| Konu: Esra. Perş. Nis. 08, 2010 7:17 pm | |
| Herkese selamlar.Adım Esra.15 yaşındayım.Arkadaşlarım genelde Essy,Esrar,Hermione veya Pansy tercih ederler.
Bir çok ünlünün fanıyım.Hepsini zamanla öğrenirsiniz.=D En sevdiklerimi belirtiyim ; Hayatımda 3 tane erkek çok değerlidir benim için.Onların yerini kimse tutamaz.Tom Felton,Elijah Wood ve James Phelps.Açıkçası çokta kıskanç biriyim,hiç sevdiklerimi paylaşamam.=D Özelliklede yukarıda gördüğünüz 3 şahıs'ı.=D Bunların dışında Justin Bieber,Zac Efron,Sean Biggerstaff,Orlando Bloom,Jeremy Sumpter,Johnny Depp vs. ama bunları kıskanmam. =D Kızlardan büyük bir Emma Watson ve Miley Cyrus fanıyım.Bunların dışında ; Vanessa Hudgens,Liv Tyler,Emily Osment,Miranda Otto diye uzar gider... =D Dediğim gibi çok ünlü severim , o konulara girersem çıkamam.=D
Lakaplarım çok fazladır ; Pansy,Hermione,Eowyn,Arwen,HP Manyağı,Essy,Esrar,Bayan Frodo,Mrs.Watson,Miley falan falan...
Kendimden ; En ufak bir şeyde patlayan,komik,üşengeç,Arkadaşlığa önem veren,sulugöz,psikopat(Gerçekten öyleyim , acıma duygum pek yoktur ama merhamet ederim arada xD )Kızdığı zaman ağzına geleni söyleyen , Deli , Dans edip , şarkı söylemede yer mekan tanımayan biriyim xD Kaykay kaymayı çok seviyorum , ve bir çok kişiye bunu söylediğimde aa bende kayıyorum diyor ama çoğuna inanmıyorum.xD Öyle işte...Zamanla daha iyi tanırsınız beni
Saygılar | |
|
Laura Rose Lorén Gryffindor 2. Sınıf
Mesaj Sayısı : 69 Galleon : 5696 Kayıt tarihi : 03/04/10 Nerden : İngiltere / Londra
| Konu: Geri: Esra. Perş. Nis. 08, 2010 8:02 pm | |
| Hoşgeldin Esra benim adım Berşan. Bir çok özelliklerimiz benziyor, ben kaykay kayamıyorum. Bir ara merak salmıştım ama sonu feci xD | |
|
Hannah Natalié Leonél Gryffindor 3. Sınıf
Mesaj Sayısı : 11 Galleon : 5431 Kayıt tarihi : 27/03/10 Yaş : 28 Nerden : İngiltere
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus: Maral
| Konu: Geri: Esra. Perş. Nis. 08, 2010 8:05 pm | |
| Birçok ortak noktamız var..Bende eylül memnun oldum.Bende kaykay kayıyorum fakat bu aralar mola verdim | |
|
Mesaj Sayısı : 9 Galleon : 5408 Kayıt tarihi : 07/04/10 Yaş : 29 Nerden : Tom/Elijah/James adlı meleklerin olduğu yerden.
| Konu: Geri: Esra. Perş. Nis. 08, 2010 9:51 pm | |
| Memnun oldum ikinizlede. (:
Kaykay kaymak güzeldir. =P | |
|
Emma Alex Watson Uçuş Profesörü
| Konu: Geri: Esra. Cuma Nis. 09, 2010 4:31 pm | |
| Benim adım İrem.Bende senin gibi Emma Watson fanıyım.İyi anlaşacağımızı umuyorum.Aramıza hosgeldin | |
|
| Konu: Geri: Esra. Cuma Nis. 09, 2010 10:13 pm | |
| Bende. Kullandığı Ünlü: Emma Watson'mm kimse benden çok sevemez. Dersen pek iyi anlaşamayız ama.
| |
|
Emma Alex Watson Uçuş Profesörü
| Konu: Geri: Esra. C.tesi Nis. 10, 2010 10:58 am | |
| tmm Esra ve benden baska diye değiştirdim | |
|
| Konu: Geri: Esra. C.tesi Nis. 10, 2010 11:14 am | |
| Tamam sağol Bu arada yazmayı unutmuşum büyük ölçüde yüzüklerin efendisi ve Jonas Brothers fanıyım | |
|