Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Accio Macig World Rpg

Sihirli Dünyanın Kapıları Burada Aralanıyor...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kaymakbirası

2 posters
YazarMesaj
Laura Rose Lorén
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Laura Rose Lorén

Galleon : 5699

Kaymakbirası Empty
MesajKonu: Kaymakbirası   Kaymakbirası Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 6:03 pm

Sonunda Hogsmeade izni gelmişti. Bu günü sabırsızlıkla bekliyordum. Gideceğim ilk yer kesinlikle Üç Süpürge'ydi. Küçükken ailemle hep buraya geliyordum. O anıları hatırlayınca birden duygulandım. Ama bugün bunları düşünmek yerine eğlenmek istiyordum. Hemen dışarıya çıktım. Bir kaç sokak geçtikten sonra Üç Süpürge'yi gördüm. Hemen içeri girdim. Çevreme iyice baktım. Tanıdığım birini görememiştim. Bir masa bulup oturdum. Etrafta az sayıda yetişkin vardı. Genellikle masalar Hogwarts öğrencileri ile doluydu. Garsondan bir kaymak birası istedim. Biraz bekledikten sonra kaymak birası geldi. Bu içeceği çok seviyordum. Keşke yanımda biri olsa diye düşündüm. Tek başıma oturmak canımı sıkıyordu. Suratım asık tek başıma oturdum. Sonra yanıma birinin geldiğini fark ettim. Bu beni çok mutlu etmişti.

Rp out; Beklenen var.
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Galleon : 5557

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Jaguar

Kaymakbirası Empty
MesajKonu: Geri: Kaymakbirası   Kaymakbirası Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 4:20 pm

Yaşasın Tatil!Hemen en bayıldığım Üç süpürgeye gidecektim tabikide ama bütün arkadaşlarım ve Anita bile yurt dışına çıkmıştı ailesiyle.Bizimkiler gene saçam sapan yerlere götürüceklerdi beni.Ben en iyi zaman buralarda geçiyordu.Birazcık ilerledim yolda canım sıkılmış ellerimel gene o saçma hareketi yapıyordum ne yazık ki.İçeri girdim.Amana Tanrım! İçersi ne kdarda doluydu.Çoğuda bizim okuldandı ama masaların hepsi doluydu.Biranda gözüme bir masa kestirdim.Yanlız başına oturan bir kız vardı hemen yanına gittim ve oturdum.''Selam Ben Jay Gates.Oturabilirmiyim?'' dedim elini sıkar şekilde.
Laura Rose Lorén
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Laura Rose Lorén

Kaymakbirası Empty
MesajKonu: Geri: Kaymakbirası   Kaymakbirası Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 9:05 pm

Masada tek başıma otururken bir öğrencinin yanıma geldiğini gördüm. Yanıma gelip oturdu ve ''Selam Ben Jay Gates.Oturabilirmiyim?'' dedi. Dost canlısı birine benziyordu. Sanki bir yerden hatırlayacaktım. Kafamı çalıştırdım. Ah evet o Anita'nın sevgilisiydi. Bir Slytherin'li. Karanlık Taraf. Ben ise kararsızdım. Vaftiz annem duysa çok kızardı. Kendi kendime gülümsedim. Birden Jay'i hatırladım. Beni deli sanmıştı herhalde. Kendi kendine gülen biri. Her zaman böyle tuhaflıklarım vardı. Şimdiye kadar Aydınlık Taraf'tan hiç arkadaşım olmamıştı. Ben düşüncelere dalarken Jay'i unuttum hemen ona '' Evet, oturabilirsin tabii ki. Bende Laura.'' dedim samimi bir şekilde ve içeceğimden bir yudum aldım.
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

Kaymakbirası Empty
MesajKonu: Geri: Kaymakbirası   Kaymakbirası Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 11:04 am

Geçde cevap versede yanına oturmasına izin verdi.Hemen karşısındaki sandalyeye geçtim.Elimi kaldırdım ve garsonu çağırdım ve garsona gülümseyen bir şekilde''Bir tane kaymakbirası.Lütfen'' dedim.Bir kaç dakika Laura'yla bakışıp gülüştük konu açmasını beklemedim ama açmadı.Dakikalar sorna haal bakışırken garson kaymakbirasını getirdi.Bir yudum aldım ve kaymakbirasının iz bıraktığı bıyıklara aldırmadan''Bugünde burası ne kadar doluymuş''dedim saçma bir gülümsemeyle.Peçeteyle dudağımın üzerindeki bıyıkları sildim ve gülümsedim ona bakarak.
Laura Rose Lorén
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Laura Rose Lorén

Kaymakbirası Empty
MesajKonu: Geri: Kaymakbirası   Kaymakbirası Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 5:35 pm

Jay yanıma oturdu, hemen karşımdaki sandalyeye geçti ve elini kaldırıp garsonu çağırdı. Gülümseyerek''Bir tane kaymakbirası. Lütfen'' dedi. Jay bana bakıp gülümsedi, bende ona karşılık verdim. Ne kadar sevecen biriydi. Harika bir ''dost'' . Sonra garson kaymakbirasını getirip masanın üzerine bıraktı. Jay içeceğinden bir yudum aldı, ağzı biraz kirlenmişti[ ''Bugünde burası ne kadar doluymuş.'' Haklıydı. Öğrenciler genellikle Hogsmeade izninde Üç Süpürge'ye gelirlerdi. Göz ucuyla Jay'e baktım. Elinde ki peçete ile ağzını siliyordu. Gülümsedim ve '' Evet, haklısın. Hogsmeade izninde her öğrenci Üç Süpürge'ye geliyor.'' dedim. Etrafıma baktım. Üç Süpürge daha çok dolmaya başlamıştı.
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

Kaymakbirası Empty
MesajKonu: Geri: Kaymakbirası   Kaymakbirası Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 8:06 pm

''Evet ve baksana hala dolmaya devam ediyor senin yanına oturduğum için şanslıyım''dedim sıcacık gülümsememle.Sonra Kafamı kurcalayan düşünce bu kız kimdi acaba sorusuydu ve birden aklıma geldi''Sen.Seni şimdi hatırladım! Sen Anitanın en yakın arkadaşı Laura'sın banada tanıdık geliyordun zaten.''demiştim şaşkındım ne kadarda hariak bir şey onun en yakın arkadaşı benimde en yakın arkadaşımdı ne kadar iyi vakitler geçirebilirdik.Ben Anita ve Laura gittikçe çevrem gelişiyordu.Sıcakkanlılığım bu sene etkisini göstermişti niyahet.Tekrar ona bakarak gülümsedim ve''Senin bizim arkadaşımız olman ne iyi Laura''dedim ve masada ellerini üsten tuttum ve dost gibi kavrayarak ona gülümsedim.
Laura Rose Lorén
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Laura Rose Lorén

Kaymakbirası Empty
MesajKonu: Geri: Kaymakbirası   Kaymakbirası Icon_minitimeCuma Nis. 23, 2010 8:41 pm

Üç Süpürge dolarken Jay ''Evet ve baksana hala dolmaya devam ediyor senin yanına oturduğum için şanslıyım.'' dedi sıcacık bir gülümsemeyle. Sonra ''Sen. Seni şimdi hatırladım! Sen Anita'nın en yakın arkadaşı Laura'sın banada tanıdık geliyordun zaten.'' dedi. Evet doğruydu. Anita ile iyi anlaşıyorduk. Jay bunları söylerken bir kez daha ne kadar sevecen olduğunu anladım sonra ''Senin bizim arkadaşımız olman ne iyi Laura.'' dedi. Bu beni çok mutlu etmişti. Ben ise sıcak bir gülümsemeyle ''Evet Anita'nın arkadaşıyım, onu çok seviyorum. Bende sizinle arkadaş olmaktan çok mutluyum.'' dedim. Artık yalnızlığım hiç kalmamıştı. Jay ve Anita'yı tanıdığımda hayatım tamamıyla değişmişti ve hiç olmadığım kadar mutluydum.

Rp Son.

Kaymakbirası
1 sayfadaki 1 sayfası