Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Accio Macig World Rpg

Sihirli Dünyanın Kapıları Burada Aralanıyor...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00]

+2
Lauren Maria Montéz
Crystal Gatés
6 posters
YazarMesaj
Crystal Gatés
Dm | Slytherin 5. Sınıf
Dm | Slytherin 5. Sınıf
Crystal Gatés

Galleon : 6647

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Ejderha

Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Empty
MesajKonu: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00]   Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 12:24 am

Arkadaşlar uykunuz kaçtıysa yada yatmamak için direniyorsanız. Burası sıkılmamak için tek adresiniz... 6 saatlik bu süreç içerisinde yazdığınız saniyelerde ne düşündüğünüzü ve ne hissettiğinizi yazacaksınız.

Örnek bana aittir.

00.22

Ablamı uzun uğraşlar sonunda pc'den kaldırmayı başardım. Ve karanlıkta hiç birşey göremiyorum. Allah'tan kameranın ışığı var. Oda olmasa artık ne yapardım. Başakla bir Lazca sevdasıdır gidiyor. Anne ... Hep senin yüzünden. Nerden bulaştırdın şu "Kukuşum" lafını dilimize ... Bu arada "Kukuşum" laca sevgilim, bitanem anlamındaymış. xD
http://acciomagicworld.roleplaylife.ne
Lauren Maria Montéz
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Lauren Maria Montéz

Galleon : 5906

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

MesajKonu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00]   Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 3:09 am

o3.o4 [Lalala snowing. Lalala coffee. Olalala relax life.]

Oooo tanrım suan salonda en sevdigim koltugumda miskinligimle basbasayım. Salon karanlık ve bos buyuk camın perdeleri ardına kadar acık ve ben uzanmıs laptop kucagımda koptum. Gerci televizyonun rahatsız edici ısıkları uykumu getiriyor ama direniyorum.

Oh be, can dostum gececiler bolumum acılmıs. Desenize yine burası dolup tasacak her gece... Eh ne yapalım kimse sabahlamıyor. Burasıda haliyle bos kalıyor, bende dolduruyorum fena mı? Hem millet biraz gülüyor sayemde...

Ah Okan, ömürsün vallahi. Kadın programlarının tekrarını verirken ki surat ifaden yıkıp gecti beniiii. Okan Bayülgen Fan .Y Oha bir dakika Saba Tümer canlı baglantı yaptı suan soklardayım. Sabaaaaaa sen uyumuyor muydun bu saatlerde?

En son Lauren Maria Montéz tarafından Cuma Mart 05, 2010 12:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Lauren Maria Montéz
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Lauren Maria Montéz

Galleon : 5906

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

MesajKonu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00]   Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Icon_minitimeCuma Mart 05, 2010 12:23 am

oo.15 [Now or Never]

FLOOD
Vay benim sevgili konum sen yine keltoş kalmışsın. Bu aralar böylesin ama dolduracağım seni... =)

Şuan annemle birlikte oturuyoruz ve babam voleybolda. Yipiii. =) Babam şimdi evde olsaydı ben yatakta debeleniyor olurdum. Uykum geliyor gibi ama emin degilim. Can sıkıntısı hemen yazıp çıkmalıyım.

Yarın büyük ihtimal Özgün'ümle buluşucam. Aşırı mutluluk hissediyorum bu yüzden. (=

Fear Factor ExtremeII kadar saçma bir yarışma yok. Şuan araba 10 metre yukarıdayken takla atıcak ve yarışmacılar arabanın her yerindeki bayrakları toplayacak. Yok canım var mı başka isteğin?! =D

Neyse millet öpüldünüz hepiniz ben yatıyorum. İyigeceler. (=
Daisy Cheers
Kehanet Profesörü | Gryffindor Bina Başkanı
Daisy Cheers

Galleon : 5736

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek: Yarı Veela
Patronus: Glasswing Butterfly

MesajKonu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00]   Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Icon_minitimeÇarş. Mart 10, 2010 11:26 pm

Crystal Gatés demiş ki:
Arkadaşlar uykunuz kaçtıysa yada yatmamak için direniyorsanız. Burası sıkılmamak için tek adresiniz... 6 saatlik bu süreç içerisinde yazdığınız saniyelerde ne düşündüğünüzü ve ne hissettiğinizi yazacaksınız. Örnek bana aittir.00.22 Ablamı uzun uğraşlar sonunda pc'den kaldırmayı başardım. Ve karanlıkta hiç birşey göremiyorum. Allah'tan kameranın ışığı var. Oda olmasa artık ne yapardım. Başakla bir Lazca sevdasıdır gidiyor. Anne ... Hep senin yüzünden. Nerden bulaştırdın şu "Kukuşum" lafını dilimize ... Bu arada "Kukuşum" laca sevgilim, bitanem anlamındaymış. xD
İnanmıyorum şuan kendim gibi bir lazca ve laz aşığı mı görüyoruuuum Very Happy 
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Galleon : 5554

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Jaguar

MesajKonu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00]   Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Icon_minitimeSalı Mart 16, 2010 1:25 am

01.20
Berkok bir anda kapıda belirdi ne ayak olum dedim içeri aldım bu arada evde kimse yok k5 =D Annanem kalçasını kırdığı için herkes hastanede.Berkok vodka getirmiş onu götürüyoruz.Berkok tabi mal çocuk vişne suyunu koymayı unutunca sadece vodkayı içti şu anda bir fena ve galiba uyuya kaldı o yüzden bende şu anda can sıkıntısından buraya yazıyorum.Birazdan kalkıp berkoku duşa sokucam k5 k5 =D Berok bunları görseydi fena ağzıam s*çardı ama neyse görmez =D Böylelikle okula gitmiyorum ama berkok bizden okula gidicek nasıl gidicek bilmiyorum kalkarsa tabi bu işte bana kladı her zamanki gibi.berkokun şoförü tam komedi zaten aradı ben ark gelicek zile basarsın dedi oda dediki çakal kzıların evine gidiosun dedi oda yok bu erkek diyince şöför ho dedi ama umarım düşündüğüm ho değildir.Ayrıca bugün minibüsten ben ebru gizem mal mal herkese el salladık ve bu mallık nedense hoşuam gitti fantezim oldu artık her zaman yapıyorum sizde deneyin farkı göreceksiniz ddiyorum.
Herkese İyi geceler=)
Liena B. Winchester
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Liena B. Winchester

Galleon : 6187

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Beyaz Kaplan

MesajKonu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00]   Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Icon_minitimeC.tesi Mart 20, 2010 12:16 am

Yoğun istek üzerine Razz Gececiler-Sabahlayanlara ilk RP'm saatinde erken sayılmasına rağmen Very Happy
Şuan ki tüm düşüncelerimi beynimin içinde dönen şeyleri aktarıcam size. Bir tür e-günlük gibi kullanıcam burayı Very Happy Çünkü bunlardan başka anlatacak birşey yapmıyorum Very Happy

00.02
Of be sıkıntıdan patladım patlıycam! Bir ara bizimkilerle konuşuyodum şimdi onlardan da ses yok.
Şu sıra gocak lafını çok kullanıyorum. Bööö gocak ne demek diyenlere; Gocak ermenice'de "top" demek.
Sinir olduğum herkesin arkadasından bağrıyorum gocaaak diye. Anlamıyolar bide hoşuma gidiyor...
Gerçi Beru sağolsun Ozan ona gocak derken ne demek istediğimi anladı. Boğazladı beni ama elinden kaçtm ve yaşıyorum. Not: Beru, artık sende gocaklar listemdesinn!
Adnan sana Furby Suratlı demek istemedim. Sesli düşünüyordum tamam mı?! Konuyu kapasak artık sende bana malsın Liena diyip duruyosun!
Hilal seni öperim. Hoşlandığın çocuk iyi hoşta bana Linea demekten zevk alıyo. Yani kankana araba diyen bir kimseyle çıkmayacaksın dimi!
Gizeeeem, sende şans yok. Dev adamı görmek için ölürsün. Bugün yoktun biz hep dev adamı gördük Very Happy
Almanca sınavı için Eva Döring-Tarcan'ı öpüyorum. Ben bile çözdüm. 85 garantide 90'lara bile çıkarım yani. Sınav öyle kolaydı ki. 16 dk'de bitti. Kelebenk sistemindeki sıra arkadaşım Ata'yla muhabbet ettik biraz. Sonra birazda Hatce hocanın gözlüklerine baktım ohhh geçti be 45 dakka.
Son iki ders Rüçü'nündü. The Last Dragfon! Der Latze Drache! Son Ejder! Kızıl kafa. Kompleks tanrıçası. Moda ile uzaktan yakından alakası olmayan bir mahlukat bu kadın valla.
Yazmaktan sıkıldım şuan itibariyle...
Böö bu kadar devamını anlatmıycam Very Happy
İyi geceler sevgili günlük Razz
WTF! Öpüldünüz canlar! Good Night...
Daisy Cheers
Daisy Cheers

Karakter Bilgileri

MesajKonu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00]   Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Icon_minitimeC.tesi Mart 20, 2010 12:17 am

00.16 
Annemin bağırışmaları arasında buradayım. Yarın Alper'i görücem. Onu seviyorum. Very Happy Bu kadar Very Happy 
Daisy Cheers
Daisy Cheers

Karakter Bilgileri

MesajKonu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00]   Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 1:26 am

02.26 Gece oldu annem uyuyor, babam işte, abim içerde... Yarım yazılım var 3 gündür çalışmaya çalışıyorum. Çok sıkıldım bir Allah'ın kulu yok. Hemen yarın olsun istiyorum. Alper ile çıkıyorum Very Happy Onu Seviyorum Very Happy
Anita Farrel
Ravenclaw 3. Sınıf
Ravenclaw 3. Sınıf
Anita Farrel

Galleon : 5587

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

MesajKonu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00]   Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 10:14 pm

Daha gece yarsınına 1 sat var ama ben yazmamsam olmaz diye düşündüm. =D

23.14

*Ablam eniştecağzımın yanına Bursa'ya gitti ve Pc bana kaldı.Abimi safdışı bırakabilirsem tabii ... Daha fazla pc'de oturucam o ayrı.
* Her gün bir tane olmak üzere yazdığım rp'ye yenisini ekledim. Laura yanlış binadasın. =D
* Başak'ımı çok özledim. Onu biran önce görmeli ve rahatlamasını sağlamam lazım. =/ Moralini yine bozmuşlar kardeşimin.
* Gizem akıllısı bilgisayarını nasıl olduysa çökertti ve bütün gün bilgisayarını adam etmekle meşgul oldum. Ve lanet olası wireless'ı yapamadım. Mecburen yerel ağ ile bağlanıyor garibim. =D
* Nıp / Tuck'ın tekrarı var izleyememiştim perşembe günü. Uyuyakalmışım lanet ! =D Ve Disco Kralı var. Hangisi izlesem karar veremedim. Karar verince söylemicem size ! =D
* Ne kadar çok yazıcak şeyim varmış yav. Burayı günlük olarak kullandım resmen.
* Son olarak Chuck'ın ilk sezonunu bitirdim. Sende başla artık Başak ! Yalnız son bölümünde 11. dk'dan sonra takılıyor. =D

xoxo - "musemay"

Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00]
1 sayfadaki 1 sayfası