| Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] | |
|
+2Lauren Maria Montéz Crystal Gatés 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Crystal Gatés Dm | Slytherin 5. Sınıf
Mesaj Sayısı : 269 Galleon : 6647 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 30 Nerden : Paris / Fransa
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus: Ejderha
| Konu: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] C.tesi Ocak 23, 2010 12:24 am | |
| Arkadaşlar uykunuz kaçtıysa yada yatmamak için direniyorsanız. Burası sıkılmamak için tek adresiniz... 6 saatlik bu süreç içerisinde yazdığınız saniyelerde ne düşündüğünüzü ve ne hissettiğinizi yazacaksınız.
Örnek bana aittir.
00.22
Ablamı uzun uğraşlar sonunda pc'den kaldırmayı başardım. Ve karanlıkta hiç birşey göremiyorum. Allah'tan kameranın ışığı var. Oda olmasa artık ne yapardım. Başakla bir Lazca sevdasıdır gidiyor. Anne ... Hep senin yüzünden. Nerden bulaştırdın şu "Kukuşum" lafını dilimize ... Bu arada "Kukuşum" laca sevgilim, bitanem anlamındaymış. xD | |
|
| |
Lauren Maria Montéz Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus:
| Konu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Paz Ocak 24, 2010 3:09 am | |
| o3.o4 [Lalala snowing. Lalala coffee. Olalala relax life.]
Oooo tanrım suan salonda en sevdigim koltugumda miskinligimle basbasayım. Salon karanlık ve bos buyuk camın perdeleri ardına kadar acık ve ben uzanmıs laptop kucagımda koptum. Gerci televizyonun rahatsız edici ısıkları uykumu getiriyor ama direniyorum.
Oh be, can dostum gececiler bolumum acılmıs. Desenize yine burası dolup tasacak her gece... Eh ne yapalım kimse sabahlamıyor. Burasıda haliyle bos kalıyor, bende dolduruyorum fena mı? Hem millet biraz gülüyor sayemde...
Ah Okan, ömürsün vallahi. Kadın programlarının tekrarını verirken ki surat ifaden yıkıp gecti beniiii. Okan Bayülgen Fan .Y Oha bir dakika Saba Tümer canlı baglantı yaptı suan soklardayım. Sabaaaaaa sen uyumuyor muydun bu saatlerde?
En son Lauren Maria Montéz tarafından Cuma Mart 05, 2010 12:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lauren Maria Montéz Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
| Konu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Cuma Mart 05, 2010 12:23 am | |
| oo.15 [Now or Never]
FLOOD Vay benim sevgili konum sen yine keltoş kalmışsın. Bu aralar böylesin ama dolduracağım seni... =)
Şuan annemle birlikte oturuyoruz ve babam voleybolda. Yipiii. =) Babam şimdi evde olsaydı ben yatakta debeleniyor olurdum. Uykum geliyor gibi ama emin degilim. Can sıkıntısı hemen yazıp çıkmalıyım.
Yarın büyük ihtimal Özgün'ümle buluşucam. Aşırı mutluluk hissediyorum bu yüzden. (=
Fear Factor ExtremeII kadar saçma bir yarışma yok. Şuan araba 10 metre yukarıdayken takla atıcak ve yarışmacılar arabanın her yerindeki bayrakları toplayacak. Yok canım var mı başka isteğin?! =D
Neyse millet öpüldünüz hepiniz ben yatıyorum. İyigeceler. (= | |
|
| |
Daisy Cheers Kehanet Profesörü | Gryffindor Bina Başkanı
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Yarı Veela Patronus: Glasswing Butterfly
| |
| |
Jay Gatés Slytherin 3. Sınıf
Mesaj Sayısı : 29 Galleon : 5554 Kayıt tarihi : 21/01/10 Yaş : 29 Nerden : Las Vegas
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus: Jaguar
| Konu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] Salı Mart 16, 2010 1:25 am | |
| 01.20 Berkok bir anda kapıda belirdi ne ayak olum dedim içeri aldım bu arada evde kimse yok k5 =D Annanem kalçasını kırdığı için herkes hastanede.Berkok vodka getirmiş onu götürüyoruz.Berkok tabi mal çocuk vişne suyunu koymayı unutunca sadece vodkayı içti şu anda bir fena ve galiba uyuya kaldı o yüzden bende şu anda can sıkıntısından buraya yazıyorum.Birazdan kalkıp berkoku duşa sokucam k5 k5 =D Berok bunları görseydi fena ağzıam s*çardı ama neyse görmez =D Böylelikle okula gitmiyorum ama berkok bizden okula gidicek nasıl gidicek bilmiyorum kalkarsa tabi bu işte bana kladı her zamanki gibi.berkokun şoförü tam komedi zaten aradı ben ark gelicek zile basarsın dedi oda dediki çakal kzıların evine gidiosun dedi oda yok bu erkek diyince şöför ho dedi ama umarım düşündüğüm ho değildir.Ayrıca bugün minibüsten ben ebru gizem mal mal herkese el salladık ve bu mallık nedense hoşuam gitti fantezim oldu artık her zaman yapıyorum sizde deneyin farkı göreceksiniz ddiyorum. Herkese İyi geceler=) | |
|
| |
Liena B. Winchester Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Mesaj Sayısı : 99 Galleon : 6187 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 29 Nerden : Londra
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus: Beyaz Kaplan
| Konu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] C.tesi Mart 20, 2010 12:16 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Anita Farrel Ravenclaw 3. Sınıf
Mesaj Sayısı : 34 Galleon : 5587 Kayıt tarihi : 10/03/10 Yaş : 30 Nerden : Gelmeyi mi düşünüyorsun ? =D
| Konu: Geri: Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] C.tesi Nis. 24, 2010 10:14 pm | |
| Daha gece yarsınına 1 sat var ama ben yazmamsam olmaz diye düşündüm. =D
23.14
*Ablam eniştecağzımın yanına Bursa'ya gitti ve Pc bana kaldı.Abimi safdışı bırakabilirsem tabii ... Daha fazla pc'de oturucam o ayrı. * Her gün bir tane olmak üzere yazdığım rp'ye yenisini ekledim. Laura yanlış binadasın. =D * Başak'ımı çok özledim. Onu biran önce görmeli ve rahatlamasını sağlamam lazım. =/ Moralini yine bozmuşlar kardeşimin. * Gizem akıllısı bilgisayarını nasıl olduysa çökertti ve bütün gün bilgisayarını adam etmekle meşgul oldum. Ve lanet olası wireless'ı yapamadım. Mecburen yerel ağ ile bağlanıyor garibim. =D * Nıp / Tuck'ın tekrarı var izleyememiştim perşembe günü. Uyuyakalmışım lanet ! =D Ve Disco Kralı var. Hangisi izlesem karar veremedim. Karar verince söylemicem size ! =D * Ne kadar çok yazıcak şeyim varmış yav. Burayı günlük olarak kullandım resmen. * Son olarak Chuck'ın ilk sezonunu bitirdim. Sende başla artık Başak ! Yalnız son bölümünde 11. dk'dan sonra takılıyor. =D
xoxo - "musemay"
| |
|
| |
| Gececiler - Sabahlayanlar [00.00 - 06.00] | |
|