Crystal Gatés Dm | Slytherin 5. Sınıf
Mesaj Sayısı : 269 Galleon : 6647 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 30 Nerden : Paris / Fransa
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus: Ejderha
| Konu: Forum Kuralları Cuma Ocak 22, 2010 12:23 am | |
| Merhaba arkadaşlar,
Hepinizin bildiği gibi sitemiz yeni ve toparlamaya uğraşıyoruz. Bu zor dönemde bazı aksaklıklar yaşanabilir ama sakın vazgeçmeyin ve lütfen sabırla bekleyin. Şimdi lafı fazla dolandırmadan kurallara geçiyorum.
_Herşeyden önce sitemiz bir rp sitesidir.Buraya bu amaçla üye olun. _Sitedeki üyelikler "Ad ve Soyad" şeklinde alınmalıdır. Mümkün olduğu kadar Türkçe olmamalıdır. _1 kullanıcı 1 ay boyunca aktif olmassa tüm rütbeleri elinden alınır. _Karakterinizi yaratmadan "Rol Oyunu'na" başlamamalısınız. _Üç tane karakter alabilirsiniz ama 1'i öğrencisi ise diğerleri yetişkin olmalıdır. Eğer bunun dışında bir kullanım şekli olursa IP adresinizden tanırım ve ensenize yapışırım. _Sitede büyük harflerle yazmak yasaktır. Çünkü, hakaret olarak algılanabilir. _Düzgün Türkçe'yi kullanın.Türkçemizi harap etmeyin. Örnek: BhAk Sen ShU saLaqa! veya sEviLioSuN Kiiii ! gibi saçmalıklar istemiyoruz. _Sitede herhangi bir şekilde reklam yapılması yasaktır. Anında uyarı alırsınız. _Forumlarda Flood yapmak yani ard arda mesaj göndermek kesinlikle yasaktır. _DMler'in izni olmadan MP3,video vb. şeyler paylaşılması yasaktır. _Sitede emek hırsızlığı yapmamanızı rica ediyorum. Çünkü, insanlar uğraşıp didiniyorlar ve siz onları çalıp kullanıyorsunuz. Tabiiki de size yapılan avatar - imza - icon takımını kullanabilirsiniz ama onun dışında lütfen... _"Rp Out" kategorisi ayda 2 gün kapatılır.Bu süre içerisinde Dm'ler tarafından düzenlemeler yapılır. _Forum üzerinde herhangi bir sorumluluk alıyorsanız, sorumluluğunuzun bilincinde olduğunuz, yönetim tarafından kabul edilmiş olur. Kendi isteğinizle edindiğiniz birtakım görevleri, aksatmadan yerine getiriniz.
Şimdilik bu kadar yazıyor, bunu okumanızı ve uygulamanızı tavsiye ediyorum. Accio Magic World DM'leri. | |
|