| Durum Listesi | |
|
+9Amethystia Austine Gaius D'angelo Anastasia June Vladislav Lorinna T. Montgomery Daisy Cheers Lauren Maria Montéz Jay Gatés Steven Cruose Crystal Gatés 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Crystal Gatés Dm | Slytherin 5. Sınıf
Mesaj Sayısı : 269 Galleon : 6647 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 30 Nerden : Paris / Fransa
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus: Ejderha
| Konu: Durum Listesi C.tesi Ocak 23, 2010 12:28 am | |
| - Kod:
-
[size=11][color=white]* Adın? ~[/color] [color=white]* Yaşın? ~[/color] [color=white]* Burcun? ~[/color] [color=white]* Ne Düşünüyorsun?[/color] [color=white]* Ne Dinliyorsun? ~[/color] [color=white]* Nasılsın? ~[/color] [color=white]* Ne Hissediyorsun? ~[/color] [color=white]* Ne Tarz Giysi? ~[/color] [color=white]* Kiminle Yazışıyorsun? ~[/color] [color=white]* Kaç Saattir Nettesin? ~[/color] [color=white]* Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~[/color] [color=white]* Bugün Neye Çok Güldün?~[/color] [color=white]* Bugün Seni Sevindiren Olay? ~[/color] [color=white]* Bugün Seni Üzen Olay? ~[/color] [color=white]* Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~[/color] [color=white]* En Son Ne Yedin? ~[/color] [color=white]* En Son Ne İçtin? ~[/color] [color=white]* En Son Kendine Ne Aldın? ~[/color] [color=white]* En Son Başkasına Ne Aldın? ~[/color] [color=white]* En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~[/color][/size] | |
|
| |
Steven Cruose Ravenclaw 5. Sınıf
Mesaj Sayısı : 29 Galleon : 5468 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 29 Nerden : İngiltere / Londra
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus: Şahmeran
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ocak 23, 2010 8:03 pm | |
| * Adın? ~ Hakan * Yaşın? ~ 15 * Burcun? ~ Kova * Ne Düşünüyorsun? Hiçbirşey * Ne Dinliyorsun? ~ Linkin Park ~ Crawling * Nasılsın? ~ Fena değil * Ne Hissediyorsun? ~ hiçbirşey * Ne Tarz Giysi? ~ eşofman takımı * Kiminle Yazışıyorsun? ~ kimseyle * Kaç Saattir Nettesin? ~ daha yeni geldim 15 dk olmadı bile * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ tv izlicem * Bugün Neye Çok Güldün?~ hiç gülmedimki * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ hiçbirşey * Bugün Seni Üzen Olay? ~ hiçbirşey * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ kimseyi * En Son Ne Yedin? ~ patates kızartması * En Son Ne İçtin? ~ su içtim * En Son Kendine Ne Aldın? ~ Simit * En Son Başkasına Ne Aldın? ~ hatırlamıyorum o kadar uzun olduki * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Çarşıda arkadaşlarla kafa dağıtmak için | |
|
| |
Jay Gatés Slytherin 3. Sınıf
Mesaj Sayısı : 29 Galleon : 5554 Kayıt tarihi : 21/01/10 Yaş : 29 Nerden : Las Vegas
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus: Jaguar
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Ocak 23, 2010 8:09 pm | |
| size=11]* Adın? ~Atilla * Yaşın? ~15 * Burcun? ~Koç * Ne Düşünüyorsun? Dışarısını * Ne Dinliyorsun? ~Özgün-Mühür * Nasılsın? ~İyiyim * Ne Hissediyorsun? ~Acı * Ne Tarz Giysi? ~Eşofman tarzı felan * Kiminle Yazışıyorsun? ~Şevalle ve neşeyle * Kaç Saattir Nettesin? ~sayamadım:D * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~Kar oynamay gidicem * Bugün Neye Çok Güldün?~Kukuşum * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~Neşeyle takılmak * Bugün Seni Üzen Olay? ~ * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ * En Son Ne Yedin? ~et * En Son Ne İçtin? ~ice tea-Limon * En Son Kendine Ne Aldın? ~Vans * En Son Başkasına Ne Aldın? ~Ayıcık * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~[/size]Sabah kar oynamaya | |
|
| |
Lauren Maria Montéz Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus:
| |
| |
Mesaj Sayısı : 269 Galleon : 6647 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 30 Nerden : Paris / Fransa
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Ocak 24, 2010 3:24 am | |
| * Adın? ~ Ebru * Yaşın? ~ 16 * Burcun? ~ Oğlak * Ne Düşünüyorsun? ~ Hiçbişi * Ne Dinliyorsun? ~ Kesha - Tik Tok * Nasılsın? ~ İyi * Ne Hissediyorsun? ~ Hiçbirşey =D * Ne Tarz Giysi? ~ GEceninn bu saatinde ne giyiyor olabilirim ? =D * Kiminle Yazışıyorsun? ~ Bir ara Başaktı ama sonra öldü mü kaldı mı bilmiyorum xD * Kaç Saattir Nettesin? ~ 3 * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Bara gitcem falan asdfafas Uyucam. * Bugün Neye Çok Güldün? ~ Ablamla baya şeye güldük. =D * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Kar yağdı sonunda * Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yarın Yse'me gidemicek olmam * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Başak ! =D Canımız sıkıldıkça dalaşıyoruz zaten xD * En Son Ne Yedin? ~ Yemek. xD * En Son Ne İçtin? ~ Cola (O olmadan ben bi hiçim ) xD * En Son Kendine Ne Aldın? ~ Big Mac Menü xD * En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Ice Tea aldım Atilla'ya baya oldu yani xd * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~Cuma günü ne kadar asosyal bi insanım xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Şub. 24, 2010 8:42 pm | |
| | |
|
| |
Daisy Cheers Kehanet Profesörü | Gryffindor Bina Başkanı
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Yarı Veela Patronus: Glasswing Butterfly
| |
| |
Lauren Maria Montéz Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
| |
| |
Lorinna T. Montgomery Sihir Tarihi Profesörü
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Mart 05, 2010 4:27 pm | |
| * Adın? ~ Başak * Yaşın? ~ 14 * Burcun? ~ Oğlak * Ne Düşünüyorsun? Müziği. * Ne Dinliyorsun? ~ :Michael Jackson ~ Remember the Time. * Nasılsın? ~ Berket. * Ne Hissediyorsun? ~ Kötü. * Ne Tarz Giysi? ~ Spor. * Kiminle Yazışıyorsun? ~ Söliyemem. (: * Kaç Saattir Nettesin? ~ Yarım saat. * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Test çözeceğim. * Bugün Neye Çok Güldün?~ Hiçbirşey. * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Yok. * Bugün Seni Üzen Olay? ~ Eski PİSLİK erkek arkadaşımın arkadaşlarımla beni birbirimize düşürmeye çalışması. * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ eski erkek arkadaşımı. * En Son Ne Yedin? ~ Hiçbirşey. * En Son Ne İçtin? ~ Su. * En Son Kendine Ne Aldın? ~ Hiçbirşey. * En Son Başkasına Ne Aldın? ~Hatırlamıyorum. * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Sabah. | |
|
| |
Anastasia June Vladislav Starbucks Coffee Sahibi
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Mart 10, 2010 7:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Mart 10, 2010 7:17 pm | |
| Su ... Atilla'nın neyini düşünüyosun ? =D O seni düşünüyo mu ? =D
* Adın? ~ Ebru * Yaşın? ~ 16 * Burcun? ~ Oğlak * Ne Düşünüyorsun? ~ Yusuf Hocamı =D * Ne Dinliyorsun? ~ Sis Atassi * Nasılsın? ~ Good. (Y) * Ne Hissediyorsun? ~ Karışık duygular içerisindeyim. =D * Ne Tarz Giysi? ~ Spor * Kiminle Yazışıyorsun? ~ Su ve Gülşah * Kaç Saattir Nettesin? ~ 4 xD * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Ödev. :N * Bugün Neye Çok Güldün? ~ Oğuzhan'ın Tunahan için dediklerine xD * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Gitar derslerim başlıyor (Y) * Bugün Seni Üzen Olay? ~ Burak dayak yemiş garibim. Kavgalı olsakta üzüldüm gağribime. * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Atilla ! * En Son Ne Yedin? ~ Dürüm * En Son Ne İçtin? ~ Cola * En Son Kendine Ne Aldın? ~ Dürüm * En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Atila'ya hamburger pisliğin parası biter benden para alır. =D * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Öğrenci adamık napak okuldan eve evden okula. =D | |
|
| |
Anastasia June Vladislav Starbucks Coffee Sahibi
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Mart 10, 2010 7:24 pm | |
| Rp Out: Aklıma birşey geldi de onu düşünüyorum. ^^ XD
* Adın? ~ Su. * Yaşın? ~ 14. * Burcun? ~ İkizler. * Ne Düşünüyorsun? Kocamı * Ne Dinliyorsun? ~ İç sesimi. *Nasılsın? ~ İyiyim sen. * Ne Hissediyorsun? ~ Acıktığımı. *Ne Tarz Giysi? ~ Pijama. XD * Kiminle Yazışıyorsun? ~ Ebruu. * Kaç Saattir Nettesin? ~ 2. *Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Zıbarıcam. * Bugün Neye Çok Güldün?~ Sefa'nın bana Edwardcılık oynayıp sarkışına.Bella'da bendim. * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ İngilizce sınavının kopyalarını almam. *Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok. * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Nisayı. * En Son Ne Yedin? ~ Hoşbeş. * En Son Ne İçtin? ~ Kola. *En Son Kendine Ne Aldın? ~ Magnum. * En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Hatırlamıyorum. * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Bilmem. | |
|
| |
Gaius D'angelo Şifacı
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Animagus ( Anka Kuşu ) Patronus: Kimera
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Mart 10, 2010 10:52 pm | |
| * Adın? ~Buğra * Yaşın? ~15 * Burcun? ~Aslan * Ne Düşünüyorsun?tuvalete gitmeyi * Ne Dinliyorsun? ~Hiçbir şey * Nasılsın? ~iyiyim sen * Ne Hissediyorsun? ~tuvaletimin geldiğini * Ne Tarz Giysi? ~swit şört kot pant * Kiminle Yazışıyorsun? ~ailemle * Kaç Saattir Nettesin? ~1 * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~yatıcam * Bugün Neye Çok Güldün?~ben hep gülerim * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~yazılılar erteleniyor * Bugün Seni Üzen Olay? ~yok * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~sınıftan bir kaç kişiyi * En Son Ne Yedin? ~sosis-ekmek(sordunuzda karnım acıktı * En Son Ne İçtin? ~kola * En Son Kendine Ne Aldın? avondan parfum * En Son Başkasına Ne Aldın? ~hatırlamıyom * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~okula gitmek için | |
|
| |
| |
| |
Amethystia Austine Domuz Kafası Sahibi
Mesaj Sayısı : 6 Galleon : 5421 Kayıt tarihi : 02/03/10 Yaş : 29 Nerden : İzmir.
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus: Kızıl Tilki
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Mart 14, 2010 10:53 pm | |
| * Adın? ~ Esra. * Yaşın? ~ 15. * Burcun? ~ Yay. * Ne Düşünüyorsun? Hıa, matematik sınavı açıklanacak yarın. * Ne Dinliyorsun? ~ Bilgisayar hafif uğulduyor, onun haricinde tek ses yok. * Nasılsın? ~ Pazar akşamı sendromunun klasik belirtileri hariç, iyi sayılır. * Ne Hissediyorsun? ~ Sürekli bir öksürme isteği. Şifayı kaptım sanırım. x/ * Ne Tarz Giysi? ~ Pijamaaa. * Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse. Msn alışkanlığım yok maalesef. *-* * Kaç Saattir Nettesin? ~ Sabahtan beri falan? Gulp. * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Saçımı kurutup uyumayı planlıyorum. * Bugün Neye Çok Güldün?~ Gelen bir e-postaya. (Aslında e-posta kontrol etmek gibi bir alışkanlığım da yok ya, gönderdiklerini okumayınca kırılan bir babam var. x/) * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Mercimek çorbası vardı yemekte, epey sevindim sanırım. * Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yarın okulun olması. x( * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Sorunlarımı kaba kuvvetle çözmem. xD (Aslında çözebilirim belki ama birilerini dövmeyi düşünmek bile çok yorucu geldi şu an. *-* * En Son Ne Yedin? ~ Mercimek çorbası ve lahana sarması. x) * En Son Ne İçtin? ~ Kolaydı sanırım. *-* Zero hatta, evet. Aslında yatmadan önce çay da içmeliyim sanırım, canım çekti şu saniye. * En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kitap. (İnka: Güneşin Prensesi.) * En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Hatırlamıyorum. *-* * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Gelen misafirlere evi buldurtmak için. (Öeh. *-*) | |
|
| |
| |
| |
Liena B. Winchester Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Mesaj Sayısı : 99 Galleon : 6187 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 29 Nerden : Londra
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus: Beyaz Kaplan
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Mart 17, 2010 4:30 pm | |
|
En son Liena B. Winchester tarafından Perş. Mart 25, 2010 10:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Liena B. Winchester Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Mesaj Sayısı : 99 Galleon : 6187 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 29 Nerden : Londra
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus: Beyaz Kaplan
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Mart 25, 2010 10:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Mart 26, 2010 3:25 pm | |
| | |
|
| |
Laura Rose Lorén Gryffindor 2. Sınıf
Mesaj Sayısı : 69 Galleon : 5696 Kayıt tarihi : 03/04/10 Nerden : İngiltere / Londra
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Nis. 04, 2010 4:01 pm | |
| * Adın? ~Berşan * Yaşın? ~12 * Burcun? ~Yengeç * Ne Düşünüyorsun? Hiç bir şey. * Ne Dinliyorsun? ~Taylor Swift - White Horse * Nasılsın? ~İyi * Ne Hissediyorsun? ~ Sıkıntı * Ne Tarz Giysi? ~Eşofman * Kiminle Yazışıyorsun? ~Kimse * Kaç Saattir Nettesin? ~Saymadım * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~TV izlicem * Bugün Neye Çok Güldün?~Arkadaşıma * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~Arkadaşımla koptuk xD * Bugün Seni Üzen Olay? ~ Benle ilgili kötü şeyler denmiş * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Gamze diye sınıf arkadaşım * En Son Ne Yedin? ~Köfte * En Son Ne İçtin? ~Kola * En Son Kendine Ne Aldın? ~CD * En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Hatırlamıyorum * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dersane | |
|
| |
Anita Farrel Ravenclaw 3. Sınıf
Mesaj Sayısı : 34 Galleon : 5587 Kayıt tarihi : 10/03/10 Yaş : 30 Nerden : Gelmeyi mi düşünüyorsun ? =D
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Nis. 24, 2010 10:21 pm | |
| * Adın? ~ Ebru * Yaşın? ~ 16 * Burcun? ~ Oğlak * Ne Düşünüyorsun? - Gizem'i. Yaşıyor mu acaba ? * Ne Dinliyorsun? ~ Taylor Lautner - Apologize ( Hala ) * Nasılsın? ~ Nice * Ne Hissediyorsun? ~ Mutlu * Ne Tarz Giysi? ~ Şimdiden yazı getirdim. Altımda kapri ve üsütmde görüp aldığım erkek t-shirtü. İlgim varda kendilerine. =D * Kiminle Yazışıyorsun? ~ Bir site'nin grup mesengerında muhabbet dönüyor ama sanırım yaında atıcam engeli. =D Bide Oğuzhan birşeyler yazıyor ama şuan pek alakadar olamıyorum kendisiyle ... * Kaç Saattir Nettesin? ~ 4 * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ TV izlicem. * Bugün Neye Çok Güldün? ~ Gizem'e ... Bir palavra atıyor babasına öldüm gülmekten. =D * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Ablam Burssa'ya gitti. =D * Bugün Seni Üzen Olay? ~ Başak'ın morali bozukmuş. =/ * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Valla herkesi dövebilirim hobi olsun diye. =D * En Son Ne Yedin? ~ Karnıyarık. =D * En Son Ne İçtin? ~ Kola * En Son Kendine Ne Aldın? ~ 2 tane yarım ekmek döner. =D * En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Geçen hafta Atilla'ma doğumgünü hediyesi olarak No Fear'dan bir t-shirt aldım. Çok hoşuna gitti. Kokana kadar giydi. =D Hatta şuan üstünde o olabilir. =D * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Gizem'e gitmek için.
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 69 Galleon : 5696 Kayıt tarihi : 03/04/10 Nerden : İngiltere / Londra
| Konu: Geri: Durum Listesi Cuma Nis. 30, 2010 7:41 pm | |
| * Adın? ~ Berşan * Yaşın? ~ 12 * Burcun? ~Yengeç * Ne Düşünüyorsun? Geziyi. * Ne Dinliyorsun? ~ Paramore / Decode * Nasılsın? ~ Çok iyi. * Ne Hissediyorsun? ~ Harika. * Ne Tarz Giysi? ~ Eşofman. * Kiminle Yazışıyorsun? ~ Alper. * Kaç Saattir Nettesin? ~ 4 . * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ TV. * Bugün Neye Çok Güldün?~ Matematikçiye =D * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Arkadaşımdan bir haber duydum. * Bugün Seni Üzen Olay? ~ 2 gün okula gitmedim ve sıram işgal edilmiş. * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~Hilal ve Elif. * En Son Ne Yedin? ~ Cips. * En Son Ne İçtin? ~ Şurup * En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kitap. * En Son Başkasına Ne Aldın? ~CD [yıllardır kimseye bir şey almıyorum.] * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~Okul. | |
|
| |
Kate Wilson Gryffindor 2. Sınıf
Mesaj Sayısı : 9 Galleon : 5476 Kayıt tarihi : 23/01/10 Yaş : 29 Nerden : Roma- İtalya
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Mayıs 04, 2010 10:03 pm | |
| * Adın? ~ Arzu * Yaşın? ~ 15 * Burcun? ~ İkizler * Ne Düşünüyorsun? ne yazmayım diye düşünüyorum ama bulamıyorum.. * Ne Dinliyorsun? ~ Evanescence-Bring me to life * Nasılsın? ~ Çoook iyiyim * Ne Hissediyorsun? ~ Mutluyum * Ne Tarz Giysi? ~ Eşofmanlarım * Kiminle Yazışıyorsun? ~ Çok sevdiğim bi arkadaşımla * Kaç Saattir Nettesin? ~ 1 saat oluyor geleli * Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Çok geç olacağı için uyurum * Bugün Neye Çok Güldün?~ o kadar çok güldümki hatırlamıyorum xD * Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Son ders uyuduğum dersin bitiş zilinin çalması * Bugün Seni Üzen Olay? ~ Hiç üzülmedim * Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Hiçkimseyi * En Son Ne Yedin? ~ Kendim yaptığım makarnayı xD * En Son Ne İçtin? ~ Kola * En Son Kendine Ne Aldın? ~Kitap * En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Arkadaşıma şiir kitabı hediye ettim * En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Akşam arkadaşlarımla gezmek için çıktım | |
|
| |
| |
| |
| Durum Listesi | |
|