Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Accio Macig World Rpg

Sihirli Dünyanın Kapıları Burada Aralanıyor...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Leartes Roubanis

2 posters
YazarMesaj
Leartes Roubanis
Ravenclaw 1. Sınıf
Ravenclaw 1. Sınıf
Leartes Roubanis

Galleon : 5409

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

Leartes Roubanis Empty
MesajKonu: Leartes Roubanis   Leartes Roubanis Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 10:45 pm

1- Gece yolda giderken bir anda annenizin katili ortaya çıkarsa ne yaparsınız ?

Dişlerimi gıcırdatırım ama ona baktığımı belli etmemeye çalışırım. Ortama göre intikam almaya çalışırım ya da sadece takip ederim. Eğer hiç biri mümkün değil de başım her iki türlü derde girecekse önünden geçip giderim. Gene de kafama takılır bir şekilde hakkında araştırma yapar punduna getirmeye çalışırım.

2- Düşmanınız tehlikede ve orada ona yardım edebilecek tek kişisiniz. Ne yapardınız?

Otoyolda arabayla giderken birini ezerseniz mahkeme sizi yüzde yüz haklı bulur ve ceza vermez. Güvenini kazanıp bu gibi kanun açıklarını kullanmaya çalışarak ona elimden geldiğince büyük zarar veririm. Özellikle güveneceği tek kişi olarak ben kalmışım, bu tadından yenmez bir eğlencedir benim için.

3- Size Hogwarts'ta birşeyi değiştirme hakkı verilse neyi değiştirirdiniz ?

Karanlık sanatlar dersi koyardım KSKS yerine. Kara büyü öğrenmeyen nasıl gerçek büyücü olabilir? Ivır zıvır büyüler çok sıkıcı.

4- Hogwartsda merak ettiğiniz şeyler nelerdir ?

Kütüphanedeki yasak bölüm. Keşke bir zamanlar kütüphanede herkese açık olan hortukulk yapma yolunu anlatanlar gibi etkleyici büyü ktapları o malum müdür tarafından kaldırılmasaydı. O zaman onları da merak ettiklerim arasına alabilirdim. Sırf bu yüzden asla ruhunun huzur bulmamasını diliyorum. Tabi şu zamanı geri döndürmeye yarayan kum saati bende olsaydı neler yapardım bilmek isterdim.
Seçmen Şapka
Accio Magic
Accio Magic
Seçmen Şapka

Galleon : 5716

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

Leartes Roubanis Empty
MesajKonu: Geri: Leartes Roubanis   Leartes Roubanis Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 10:50 pm

Ravenclaw
http://acciomagicworld.roleplaylife.net

Leartes Roubanis
1 sayfadaki 1 sayfası