Blair Phoebe Osera Slytherin 4. Sınıf
Mesaj Sayısı : 15 Galleon : 5423 Kayıt tarihi : 19/02/10 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Karakter Bilgileri Özel Yetenek: Patronus:
| Konu: Dilşad Ezgi. Paz Şub. 21, 2010 3:24 pm | |
| Merhaba arkadaşlar. Ben Dilşad Ezgi. 22 Temmuzda doğdum. Yengeç burcuyum. Beyaz tenli, ela gözlü, koyu kumral saçlıyım. 16 yaşındayım. Lise2'ye gidiyorum. İstanbulluyum ama 3 sene önce babamın isteği üzerine İzmir'e taşındık. Ailem bir yere bağlı yaşamayı sevmediği için çok fazla taşındık. O yüzden ilköğretim + anaokulu toplam 6 okulda bitti. OKS'de doğru düzgün bir puan alamadığım için babam beni özel okula gönderdi.
Sevdiğim şeylere gelince; kitap okumaya bayılırım, tam bir filmkoliğim, müzik dinlemeden duramam, basketbol, tenis ve voleybol oynamayı severim, 4 sene lisanslı basketbol, 1 sene de lisanslı yüzücülük yaptım. İzmir'e taşınırken her ikisini de bıraktım. Artık sadece yazları eğlencesine yüzüyorum. Abim ve arkadaşlarım çok ısrar ederse basket oynuyorum. FENERBAHÇE'liyim. Yalnızca stadyumda maç içlemeyi severim. Ama eğer önemli bir maç varsa televizyondan izlerim. Neyse.. Arkadaşlarıma, özellikle bazılarına çok bağlıyımdır. Burcumun özelliği gereği aşırı duygusalım ve utangacım. Yalnızlığı severim. Saatlerce hayal kurarım. Ders çalışmaktan hiç hoşlanmam. Eşit ağırlık okuyorum.
Sevmediklerime gelince; bana karşı ukalalık yapanları, bana patronluk taslayanları hiç sevmem. Birilerinin bana karışmasını da hiç sevmem. Erken kalkmaktan nefret ederim. Ve çok saçma olsa da Güneş'i hiç sevmem. Tam bir " Ay " hastasıyımdır.
Arkadaşlarıma göre ukala ve züppeyim. O yüzden devlet okuluna giderken beni sevmeyen çok kişi vardı. Şimdi özele geçince rahatladım. Babam, sivridilli olduğumu söyler. Herkese karşı açık sözlüyümdür. Düşündüğüm şeyi hiç çekinmeden söylerim. Bazen ağır sonuçları oluyor ama neyse..
Twilight'n serisini okuduğumdan beri tam bir kitap manyağı oldum. Genelde vampir kitapları okuyorum. Babam, bu konuyu takıntı haline getirdiğimi düşünüyor. Ama ben sadece kitaplar sürükleyici olduğu için okuyorum. Gece Evi Serisi'ne bayılıyorum. Şuan 7. kitabın çıkmasını bekliyorum.
Tam bir Kellan Lutz hastasıyım. Ama onun yanı sıra sevdiğim çook fazla ünlü var. Hatta arkadaşlarımla beraber listesini bile yaptık. Kendimi yeterince tanıttığımı düşünüyorum. Umarım hepinizle iyi anlaşırız | |
|