Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Accio Macig World Rpg

Sihirli Dünyanın Kapıları Burada Aralanıyor...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kompartıman#4

2 posters
YazarMesaj
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Galleon : 5554

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Jaguar

Kompartıman#4 Empty
MesajKonu: Kompartıman#4   Kompartıman#4 Icon_minitimePaz Mart 14, 2010 11:37 pm

Aman tanrım kalbim yerimde durmuyordu içimde elimi götüremezdim çünkü elim Anitanın elini tutyordu.Boş bir kompartıman bulmak istemiştim sanki düşüncelerimi okumuş gibi yaptı ve boş bir kompartman götürdü beni.İçeri girdi arkasından kapıyı kapattım.Oturduk hala ellerini tutuyordum.Ağzım kurumuştu o kadar sesli bir şekilde yutkunmuştum ki şimşek çakması gibiydi.Başım dönüyo bu acı veren sözcüklere söylemek için yüzümü gülümsetiyordum ve birden''Sana bir şey sormak istiyorum?Yalnız kaldığımız iyi oldu herkesin içinde soramazdım bunu.Ben senden hoşlanıyorum ve seni seviyorum Anita.Peki ya sen?''dedim tiz bir sesle.Ellerini bırakmak hiç istemiyordum o ellerin benim olmasını istiyordum umarım cevabıma karşılık verir umarım ben onun için bir anlık heves değilimdir.Öyleysem ne olurdu benim halim herhalde 3.sınıf bu cevaptan sonra ya çok güzel olacak yada çok berbat geçicekti.
Anita Farrel
Ravenclaw 3. Sınıf
Ravenclaw 3. Sınıf
Anita Farrel

Galleon : 5587

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

Kompartıman#4 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman#4   Kompartıman#4 Icon_minitimePtsi Mart 15, 2010 12:08 am

İçimden kaba bir şekilde "Oha !" dedim. Duygularımın karşılıklı çıkma ihtimali vardı ama direk söylemesini garipsemiştim. Jay beni tamamlıyordu. Beni yapamadıklarımı o yapıyordu. Direk cevap verip bunu bekliyormuşum havası vermek istemiyordum. Bekliyorum, hevesliydim ama bunu onun bilmesine gerek yoktu. Bekletmekte istemiyordum. Ne yapmalıydım beynim ambale olmuştu. Sanırım en doğrusu bu diyerek "Jay ... " dedim ve dudaklarımı onun dudaklarıyla ıslattım. O an hissetmediğim duyguları hissetmeye başladım. O anı bozarsam birşeyler olacakmış gibi hissettim.Eninde sonunda bozulacaktı bu an. İkizinde nefes alması gerekiyordu sonuçta. O anı anlatacak kelime yoktu. Eşsiz güzellikteydi. Geri çekildim. "Bu sanırım yeterli bir cevap." dedim gülümseyerek. Yüzümde ister istemez bir gülümseme oluşmuştu. Kendime inanamıyordum. İlk defa birisine karşı bir şeyler hissediyordum. Gerçek aşkı bulmuştum sanırım. Sarıldım. Bir şekilde onunla varlığını hissetmek istiyordum. Şuan içinde en iyisi ona sarılmaktı. Sarılıncaya dek fark etmemiştim hala daha elini tuttuğumuda.
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Galleon : 5554

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Jaguar

Kompartıman#4 Empty
MesajKonu: Geri: Kompartıman#4   Kompartıman#4 Icon_minitimeSalı Mart 16, 2010 12:53 am

Öpmüştü beni gerçektende öpmüştü.Dudakları ne kadar hoş ve dolgundu.Bu anı hiç bozmak istemiyordum ama dudaklarını çekti ve ''Bu sanırım yeterli bir cevap.'' dedi onaylar şekilde gülümsedim ve başımı salladım ve ona sarıldım kafasını göğsüme yaslamış durumdaydı.Sonra gözlerimi aşşağıya doğru çevirdim oda kafasını kaldırmadan bana baktı ben komik bir tavırla''Peki bu cevabı bir daha alabilirmiyim?'' dedim.İkimizde gülmeye başladık soruma cevap gelmemişti belkide benim yanımda herşeyi unutuyordu belki oda benim gibi oluyordur.Sonra kafasını kaldırdı birazcık kendini geri çekti.Çenesinden tuttum ve eğilmiş kafasını bana doğru çevirdim.Suratına baktım oda mutluydu sonunda bu çekingenliğini yenmiş soğuk ve iğrenç tavrımdan kurtumuştum ve en önemlisi sevdiğim kız yanımdaydı.Tanrı'dan daha ne isteyebilirdim ki?Tekrar suratımı ona doğru yaklaştırdım ''Seni çok ama çok seviyorum Anita Farrel.Ne olursa olsunda sevicem.'' dedim basit bir konuşmaydı aslında duygularım kelimelerle anlatılamazdı ama bu kalıoplaşmış sözcükler işime yarıycaktı.Kendimi cama doğru yatayımsı bir pozisyon aldım.Ellerimi üçken yaparak kafamın arkasına koydum.Anitayı geçirerek düzgün olan vücuduma yerleştirdim.Saçlarıyla oynuyor arada bir fransız öpücüğünü eksik etmiyordum.Mutluydum yüzümdeki şapşal bir ifadeyle.

Kompartıman#4
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» #Kompartıman 1#
» #Kompartıman 2#
» #Kompartıman 3#
» #Kompartıman 5#