Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
~ Sitemize lütfen Ad-Soyad şeklinde üye olunuz.
~ Forum ve Rp kurallarımıza göz atınız.
~ Öğrenci karakterlerimiz kompartımana rp'lerini bıraksınlar.
Accio Macig World Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Accio Macig World Rpg

Sihirli Dünyanın Kapıları Burada Aralanıyor...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

#Kompartıman 3#

+3
James Paul Lennon
Jay Gatés
Crystal Gatés
7 posters
YazarMesaj
Crystal Gatés
Dm | Slytherin 5. Sınıf
Dm | Slytherin 5. Sınıf
Crystal Gatés

Galleon : 6647

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Ejderha

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeÇarş. Şub. 10, 2010 8:57 pm

RP IN
http://acciomagicworld.roleplaylife.ne
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Galleon : 5554

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Jaguar

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeSalı Şub. 16, 2010 10:00 pm

Jay elindeki koca bavulunu taşımaya çalışırken bir yandan da biletine bakmaya çalışıyordu. Cebinden sadece biletin köşesini çıkarabilmişti.Bilette ‘’Kompartıman 3 ‘’ yazıyordu.3.Kompartımanı buldu ve kapısını açarak içeri girdi.İçerisi biraz soğuktu ama olsun bu Jay’ın hoşuna gitmişti.Bu sene 3.sınıf olmuştu,Bu sene biraz daha sosyalleşmeliydi.İnsanlara karşı soğuk tavrı onun biraz dışlanmasına sebep oluyordu.Kendine söz vermişti Jay ‘’Bu sene kimseye dalaşmayacağım ve insanlarla ilişkilerimi iyi tutacağım.’’ Ama o bir slytherinlydi insanlara kötülük yapmak ruhunda vardı ama kendini dizginlemeyi öğrenmeliydi.Bir yandan bunu düşünürken bir yandan da kafasını cama koymuştu.Tren hareket ettikçe cam titriyor ve suratına hafif bir titretiyordu.Bu konuda şikayetçi değildi uyumasını engelliyordu.Eğer uyursa bu kadar güzel manzarayı kaçırmak istemiyordu.Kafasını cama dayamıştı nefes alıp verişi cama buğu yapıyor arada eliyle silmekten çekinmiyor bezende şekiller yapıyordu.Jay’ın uyumama planı suya düşmüştü bu harika manzara onu ayık tutmaya yetmemişti.Suratını cama dayamış bir şekilde uyuya kalmıştı…
James Paul Lennon
Slytherin 4. Sınıf
Slytherin 4. Sınıf
James Paul Lennon

Galleon : 5424

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Mors

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 6:56 pm

James büyük bir bavul almıştı yanına ve elindeki bilete bakıyordu.Biletin üstünde "Kompartman 3" yazıyordu.Tam önünde durduğu kompartmandı,bavulunu aldı ve kapıyı açarak içeri girdi.İçerisi çok soğuktu neyseki James kalın giyinmişti.Artık 4. sınıf olmuştu, aklında büyük planlar vardı ama bunlar için sırtını dayıya bileceği kadar güvenilir bi arkadaşı yoktu bu tür olumsuzluklar onu sinirlendiriyordu.Cama doğru bakacakken cama kafasını yaslamış uyuyan birini gördü James "Bu uyuşuk üçüncü sınıflardaki Jay adlı çocuk sanırım."En azından Jay`inde slytherin olması James`i rahatlatmıştı.Canı sıkılan James yanındaki kitabı çıkarıp okumaya başladı...
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 8:08 pm

Jay Kapı sesini duymuştu ancak gözlerini açıcak güçte değildi.Gözlerini avuşturdu Buğulu görüyordu,gözlerini biraz daha avuşturduğunda görüntü netti bu James'dı kitap okuyordu.Jay Gerildi ve cızırtılı bir sesle ''Aaa!Pardon James geldiğini görmedim.Nasılsın?'' demişti Jay.James da bir slytherinli olduğu için tanışıyorlardı fakat çok yakın değilllerdi.James geçen seney göre ne kadarda değişmişti boyu uzamıştı ve o kalın kasları üstünden bile gözüküyordu.Jay içinden ''Lanet Olsun! Ne kada riyi bir vücudu var öyle vücudum olması için neler vermezdim.'' diyordu bir yandanda gülümsüyordu bu kıskançlığını belli etmemek için...
James Paul Lennon
Slytherin 4. Sınıf
Slytherin 4. Sınıf
James Paul Lennon

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: J   #Kompartıman 3# Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 8:42 pm

James Jay`in sesini duyunca kitabın üstünden baktı ve "İyi sayılır Jay seni sormalı?"dedi.Jay`in boyuda görmiyeli hayli uzamışdı sanki üçüncü sınıf deilde oda James gibi dördüncü sınıftı.Kafa dengi birisine benziyordu Jay yada James`e öyle geliyordu ama en azından Jay`de bir Slytherin`liydi buda James`in güvenini kazanmak için önemli bir kriterdi.Camdan dışarı bakıp eşsiz manzarayı seyredip düşünüyordu James "Acaba Jay`den iyi bir dost olurmu yoksa tam ters büyüki bir düşmanmı olur."Bu düşüncelerden artık sıkılmıştı ve biraz dinlenmek istiyordu artık gözleri kapanıyordu başını cama dayadı ve uyuklamaya başladı...
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 9:54 pm

Jay oturmasını düzeltmiş daha rahat bir konum alıp James'e cevap vermeye hazırlanıyordu.Kendini rahat hissettiğinde cevabını verdi ''Bende iyiyim sağol.Galiba Aynı kompartmana düşmüşüz'' dedi Jay.Aslıdan James iyi çocuktu yada gerçektende öyle gözüküyordu ama Jay'in insanlara karşı ön yargılı davranması çoğu iletişimi bitiriyordu.Bu sefer olmuycaktı bu iletişimi hemen bitirmek istemiyordu.Hogwarts'a giderken uzun bir zamanları olacaklardı bu sırada tanışabilirlerdi ama Jay'in soğuk ve kaba davranışlardan uzak durmalıydı.Kendini silkeledi ve kitabını okuyan James'in kafasını kaldırmasını bekledi ve ''Eee James...4. sınıf olmak nasıl bir duygu?Ben o Duyguyu seneye öğreneceğim fakat şimdiden öğreniyim'' dedi Jay komik bir tavırla.Jay bu sene kendisi için iyi geçmesini umuyordu yeni arkadaşlıklar,dostluklar Jay'i bu okula daha çok bağlayacaktı.Okul arkadaşı hiç olmadığı için sıkıcı geliyordu burası ve insanlara karşı olan iletişim sorunu çoğu öğrenciden ayırıyordu bazen.Jay bu düşünceleri kafasıdan atarak kendini toparlamaya çalıştı ve birazcık sersem bir şekilde James'in cevabını bekledi.
James Paul Lennon
Slytherin 4. Sınıf
Slytherin 4. Sınıf
James Paul Lennon

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeCuma Şub. 19, 2010 10:12 pm

James kafasını cama yaslamış uyukluyarak Jay`e "Hiç bir okulda üst sınıf güzel değildir,her zaman derslerin ağırlaşır ve sorumlulukların artar."Sorumlulukların artmasından söz edince düşünmeden edemiyordu James acaba bu yıl nasıl geçicek,pek arkadaşı yoktu zaten olanlarlada iyi geçinemiyordu.Bunları düşünürken dayanamadı ve "Sen güvenilcek birisine benziyorsun Jay,sanırım sana güvenebilirim bu yıl güvene bileceğim sağlam dostlara ihtiyacım var." dedi ve acaba hemen böyle bir şey söylemek pek hoş olmaz gibi düşünüyordu ama olsun ginede güvene bileceği dostlar edinmek James için önemliydi ve Jay iyi birisine benziyordu...
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 11:04 am

James'in cevabına karşın Jay atıldı''Bir de şöyle düşün.Her sene bir sınıf atladığında okul daha çabuk bitiyor.'' dedi Jay komik bir tavırla.James iyi bir çocuktu düşünceleride uyuşuyordu ama ya James Jay'le aynı düşüncelere sahip değilse,sadece aynı kompartmanda olduğu için iyi davranıyorsa.Jay içinden''Ah!Ne kadar paranoyak olmuşum ben...'' dedi.Bu düşüncelri kafasıdna attıktan sonra James'in ağzı açıldı ve ''Sen güvenilcek birisine benziyorsun Jay,sanırım sana güvenebilirim bu yıl güvene bileceğim sağlam dostlara ihtiyacım var." dedi.Buı Jay'i mutlu etmişti onunda dosta ihtiyacı vardı ve bir mutlulukla ''Evet haklısın bende güveneceğim dosta ihtiyacım var.Herhalde Dost olabiliriz.Dimi james?'' dedi Jay ve sabırsızlıkla James'in cevabını bekledi ama aynı sınıf değillerdi ya bu James için bir sorunsa ama olsun Jay yaşıtlarıan göre olgun ve büyüktü umarım James onu terslemezdi.
Liena B. Winchester
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Liena B. Winchester

Galleon : 6187

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Beyaz Kaplan

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 11:20 am

Liena Blair Winchester henüz hiç bir arkadaşını bulamamış olmanın rahatsızlığıyla kompartmanlar arasında dolaşıyordu. "Ah Merlin..." diye iç geçirdi. Ne yani kimse mi gelmemişti? Birkaç defa karşılaştığı tanıdıklara kimseyi görüp görmediklerini sordu, Slytherin'li ve gayet saygılı bir kız, -evet evet... Duyumu saçma gelebilir fakat Lily'yi tanıyan herkes onun o şirin suratının altında bir intikam meleğinin yattığını bilir- "Crystal'i gördüm..." demişti korkak bir ifadeyle. "Höh ama! Ne oldu şu sinirli Slytherin'lilere, kız utanmasa korkusundan ağlayacak..." dedi içinden Liena. Evet pek iyi bir kız sayılmazdı ama ne yani? Bu kadar korku da saçmaydı yani...
En sonunda Crystal'i orda bulmak umuduyla Kompartman 3'e hızlı bir giriş yaptı. Yada daldı demek daha doğru olur.
İçeri girdiğinde karşısında şaşkın bir ifadeyle ona bakan iki çocuğu görünce ne kadar aceleci bir biçimde içeri girdiğini fark etti. "Selam beyler." dedi. Adı Jay olan da ona kuşkulu bir ifadeyle gülümsedi. Fakat James ki kendisi Lilly'yi iyi tanırdı, tek kaşını kaldırdı ve Liena'yı iyice süzdü. "Crystal'i arıyorum." dedi Liena iki çocuğun da soru soran gözlerine karşılık.
Crystal Gatés
Dm | Slytherin 5. Sınıf
Dm | Slytherin 5. Sınıf
Crystal Gatés

Galleon : 6647

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus: Ejderha

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 11:41 am

Neredeydi bu Liena ? Her sene aynı parodiyi yaşamaktan bıkmıştım. Liena ile birbirlerini kaybedip, tüm yolculuk boyunca aramak yapacakları kötülüklerden ne kadar eğlenceli olabilirdi. Herkesin korktuğu biri olarak kimseye Liena'ı görüp görmediğini soramıyordum. Zavallılar hemen korkudan bayılıyorlardı. Bu yüzden kendi başımın çaresine bakmam gerekiyordu. İlk iki kompartımana bakmıştım. Üçüncü kompartımana gelince kapıda bir kızın durduğunu gördüm. Sonunda bulmuştum Liena'yı. Bu sefer bulmam kolay olmuştu.Ne yapıyordu acaba orda ? Büyük ihtimalle beni görüp görmediklerini soruyordu. Benim yapamadığımı yapıyordu. Omzuna iki parmağımla kapıyı tıklar gibi vurdum. Arkasını dönünce "Tüm trende seni aradım! Nerelerdeydin ?" dedim hışımla. Nasıl da güzel yalan söylüyordum daha yeni başlamıştım aramaya. İçeride kimlerin olduğunu görmek için göz ucuyla baktım. Dördüncü sınıflardan James ve üçüncü sınıflardan Jay'di içeridekiler. Benim yerimi bilebilecek en son kişilerdendiler. Onlarada her ne kadar istemesem de selam verdim. Kendimden küçüklerle takılmak veya konuşmak ne kadar ilgi çekici olurdu. Ayakaltında dolaşan veletlerden başka birşey değillerdi benim için. Bir yandan bunları düşünüyor bir yandanda Liena'dan cevap bekliyordum.
http://acciomagicworld.roleplaylife.ne
James Paul Lennon
Slytherin 4. Sınıf
Slytherin 4. Sınıf
James Paul Lennon

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 11:57 am

James Jay`in söylediklerini duyunca sevinmişti hemen cevap verdi "Tabiki Jay artık dost sayılırız,birbirimizin arkasını kollamalıyız"James artık rahatlamıştı artık sırtını dayayıp güvene bileceği bir dostu vardı.En azından böyle düşünebilmek onu mutlu ediyordu.Tam rahatlamıştıki kapı aniden açıldı içriye hızlıca içeri okuldaki herkezin aşırı derecede korktuğu Liena adlı kız gelmişti.Bize Crystal adlı 5. sınıflardan bir kızın yerini sorudu sanırım arkadaşıydı.Ona "Blimiyorum"dedi James normalde böyle her lafa atlamazdı James ama artık sırtını dayaya bileceği bir arkadaşı vardı buda ona cesaret veriyordu.Bu sırada kapının orda yaklaşan birini gördü.Aralarında konuşmaya başladılar kız bize selam verdi bu kız Liena`nın aradığı 5. sınıflardan Crystal`dı,James`de selam verdi.Böyle tiplerle konuşmak James`in pek hoşuna gitmezdi bu yüzden kafasını cama yaslayıp gözlerini kapattı ve onların yolculuk boyunca burda kalmamalarını umut ederek uykuya dalmaya çalıştı...
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 12:11 pm

James'in cevabından sonra Jay'in artık dostum diyebileceği bir arkadaşı vardı sonunda.Mutluyud çünkü artık insanların ona soğuk,sıkıcı,kötü gözle bakmıycaklardı.Bu sene kendini kanıtlayabilirdi herşeyin değişe bileceğini kanıtlıycaktı Jay.Birden kapının sesini duymuştı jay kafasını çevirdiğinde çok güzel bir kzıla karşılaşmıştı ağzı birazcık açık kalmıştı ağzını kapamayı düşünüyordu fakat şaşkınlığı bunu engelliyordu.Kız birden içeri süzdü ve ''Selam beyler." dedi sesi ne kadarda yumuşaktı çok hoştu gerçekten istemsiz şekilde sırıtmıştı Jay.Kız tekrara ağzı açıldı ve ''"Crystal'i arıyorum." dedi.James hemen atıldı ''"Blimiyorum'' dedi. araksıdna kapı tekrar açıldı aman tanrım kompartman bir anda ne kadar dolmuştu bu gelen herhalde Crystal'de bu kzıların ikiside çok tatlı ve güzeldi.Sonra Crystal öbür kıza dönüp ''Tüm trende seni aradım! Nerelerdeydin ?" dedi bir hışımla.Komaprtmanın bu kadar dolu oması James'i rahatsız etmişti cama kafasını hemen dayadı.Galiba kızları davet etmek Jay'e kalıyordu birden yutkundu ve çekingenliğni üzerinde atarak ''Kızlar bize katılmak istermisiniz?'' dedi Jay biraz sesi kırılmış gibiydi ama olsun sonuçta çekingenliğini üzerinden atmıştı.
Liena B. Winchester
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Liena B. Winchester

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 1:23 pm

Liena tam Crystal'i tutup dışarı çıkmayı planlıyordu ki çocuklardan daha küçük olanı konuşmaya başladı. ''Kızlar bize katılmak istermisiniz?''
Crystal ve Lilly birbirlerine baktılar, şaşkınlık ikisininde yüzünden okunuyordu ve ikisinin de aklından tek bir cümle geçiyordu. "Ne cürretle?"
Crystal omuz silkti ve arkadaşına, "Onları başımıza sen saldın Lils, bizi bu veletlerden kurtarmak da sana düşer."
Lilly umursamaz bir tavırla başını salladı, "Haklısın seni burda bulamayacağımı biliyordum. Boşuna bunlarla muhattab olmamız gerekti..." Sonra o kusursuz burnunu kırıştırdı. Derin bir nefes aldı, yüzündeki iğrenmeyi saklamak istercesine gözlerini kapatıp açtı ve çocuğa döndü. "Çok naziksin. Fakat Cystal'i bulduğuma göre bizim grubun kalanını da toplamamız gerek." Daha sonra Crystal'e döndü. Kızla konuşuyor gibi görünüyordu ama aslında bu cümlelerin asıl sahibi o Jay denen ufaklıktı. "Yürü C. İlk olarak benim şu güvenilmez sevgilimi bulalım. Lafta şimdiye çoktan burada olacaktı."
Daha sonra iki kız kıkırdayarak odadan çıktılar. Herhangi bir hoşçakalın yada görüşürüz olmaksızın...
Lauren Maria Montéz
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Lauren Maria Montéz

Galleon : 5906

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 1:48 pm

''Lulu, birşey unutmadın değil mi? Sonra baykuş postasıyla yollamak zor olur, canım.''
''Hayır anne unutmadım.'' dedi ve gözlerini devirdi. Bir an önce trene binmek için can atıyordu ama annesi bir türlü bırakmıyordu ki Lauren'i. Sıkıldığını belirten sesler çıkararak annesinin elinden kurtuldu ve annesiyle, babasını sarılıp, öptükten sonra kardeşinin yanağından makas alıp, trene bindi. Üzerinde beyaz gömleği ve lacivert hırkası vardı. Hırkası boynuna kadar geliyordu. Altında dar kotu vardı ve kıyafetlerine uyumlu beyaz Adidas spor ayakkabıları vardı. Elinde ki bilete baktı ve görevliye gösterdikten sonra kompartımanına baktı ve üçüncü kompartıman olduğunu gördüğünde anıları zihninde canlandı.
İlk arkadaşı ile bu kompartımanda tanışmıştı. Adı Liena Blair'di. O kadar küçük, savunmasız ve şapşaldılar ki... Şimdi bir araya geldiklerinde o günleri anıp dalga geçerlerdi. Kompartımanın önüne geldiğinde derin bir nefes aldı. İçeride birileri vardı ama cam o kadar buğulanmıştı ki, içerisi görünmüyordu. Kapıyı açtı ve sahte bir gülümsemeyle, ''Ah beyleeeeer, merhaba.'' dedi ve Blair'i görünce çığlığı bastı, ''Hayatım! Görüşemedik uzun zamandır seni çok ama çok özlemişim! Vienne'de koca yaz sensiz ve çok zor geçti inan bana.'' dedikten sonra ona sımsıkı sarıldı ve kendi özel dillerinde -bu dili çocukken uydurmuşlardı- çok önemli birşey anlatması gerektiğini söyledi. Sonra Crystal'a döndü, ''Ah Cry, nasılsın canım?'' dedi tebessüm ederek. Bavulunu tepeye koydu ve Blair'in yanına oturdu, ''Merhaba beyler benim adım Lauren Maria Montéz. Büyük ihtimalle tanıyorsunuzdur beni, Slytherin'e girmemek için elimden geleni yaptım. Kötü karakterimi zekâm sakladı ve bende Ravenclaw oldum. Fransa - Vienne doğumluyum. Annem Fransız, babam İspanyol'dur.'' dedi, gayet patavatsız gülümsemesiyle ve bakışlarıyla ''Ya siz?'' dedi. O sırada Blair ve Crystal dışarı çıktı. Hepsi Crystal yüzündendi. O kız yüzünden yakın arkadaşı tarafından S A T I L M I Ş T I !!!

En son Lauren Maria Montéz tarafından Paz Şub. 21, 2010 12:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Liena B. Winchester
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Liena B. Winchester

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 2:01 pm

Çocuklardan kurtuldukları için tam şükredecekken içeri hoş bir kız girdi fakat Liena onun suratını görememişti. Kız arkasını dönüp Lilly'yi gördüğünde çığlığı bastı ve Lilly'de bu çığlıklara eşlik etmekten kendini alamadı.
"Lauren! Seni çok özlemişim!" dedi kıza sarılırken. Bir süre konuştular... Daha sonra Crystal Lilly'yi kolundan tuttu ve dışarı çekti.
"Cry 5 dakika bekle." dedi Blair ve geri içeri girdi. "Lulu, Jake'i gördün mü?"
Lauren ise yanlızca başını hayır anlamında salladı. Lilly ona alındığı hissine kapıldı ve suçlulukla suratını astı... "Oh, pekala... Şey, neyse onu görürsen beni bulmasını söyler misin?"
Kız başını salladı fakat başını Liena'ya çevirmemişti bile. "Lulu..." dedi Liena kıza umut dolu bakışlarla bakarak, "Yapma böyle ya. Bak çok üzülüyorum..."
Lauren Maria Montéz
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Dm | Ravenclaw 5. Sınıf
Lauren Maria Montéz

Galleon : 5906

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimePtsi Şub. 22, 2010 9:22 pm

İçinden homurdanıyordu. Aşırı sinirliydi o an ve içinden ''Seni lanet Slytherinli. Arkadaş olabiliriz ama sana arkadaşımı elimden almaya çalışmak ne demek gösteririm.'' diye geçirdi. Camın buğunu koluyla sildi ve dışarıdaki sonbaharın sarı, kahverengi, solgun renklerini izlemeye başladı. O sırada kompartımanın kapısı aralandı. Şeker satan, kibar, nazik ve iri yapılı bayan gelmişti. Lauren biraz bozulmuştu. Liena geri dönmeye tenezzül bile etmemişti. Şekerci bayan, ''Bir isteğiniz var mı?'' diye sorduğunda, Lauren algılayamamıştı ve ona Jay ''Hey! Lauren sen birşey istiyor musun?'' diye dürtünce, silkindi ve ''Biraz meyankökü şekeri alabilir miyim?'' dedi zorla gülümseyerek. Bayan gülmeye başlamıştı, ''Ah tabii ki tatlı kız lafı bile olmaz.'' dedi. Lauren parasını verdikten sonra şekerci bayan kapıyı kapattı ve yoluna devam etti. Lauren baktı, Jay ve James şeker almamıştı. Bu nasıl olurdu bu zengin züppelerinin parası elbet olmalıydı ama Lauren durdu ve ''Meyankökü şekeri?'' dedi. Jay durdu ve kafasını hayır anlamında salladı. Ardından James'e uzattı ve James elini pakete daldırıp iki çubuk meyankökü şekeri aldı. Birini Jay'e verdi, diğerini de ısırmaya başladı.
Kapı tekrar açıldı ve bu sefer bakmaya tenezzül bile etmedi. Camdan bakmak daha cazip geliyordu o sırada... Sonra Liena'nın nazik ve tınısı biraz yüksek olan sesini duydu, ''Lulu, Jake'i gördün mü?'' dedi. Lauren de hiç istifini bozmadan kafasını hayır şeklinde sağa sola salladı. Sonra Liena ona biraz daha duyarlı bir şekilde ''Oh, pekala... Şey onu görürsen beni bulması gerektiğini söyler misin?'' dedi. Lauren tabii ki hala ona kızgındı. Bu yüzden ona kafasını çevirmeden, sadece başını sallamakla yetindi. Bu sefer Liena anlamış olmalıydı Lauren'in ona küstüğünü... Liena biraz yaklaştı ve ''Lulu...'' dedi. Lauren o sırada biraz rahatlamıştı. Arkadaşı birazda olsa onu orada bıraktığı için üzülmüş olmalıydı. Ardından Liena, ''Yapma böyle ya. Bak çok üzülüyorum...'' dedi.
Lauren biraz durdu, sonra Liena'ya döndü ve sarıldı, ''Seni nasıl unuturum, şapşal şeeey?'' dedi. Sonra Jay 32 diş ile, ''Mutlu aile tablosu!'' dedi ve o sırada Lauren gözlerini devirdi. Sonra Liena ve Lauren birlikte kompartımandan çıktılar ve Lauren Crystalla ödeşmeye karar verdi.
Maria Léssier
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Maria Léssier

Galleon : 5404

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimeSalı Şub. 23, 2010 8:20 pm

Maria annesiyle ve babasıyla uzun bir vedalaşmadan sonra, duvarın içinden geçip perona geldi.Trene bindi ve biletine baktı.Kompartıman 3 olduğunu görünce oraya doğru ilerledi.
Kompartımandan üst sınıf olan 3 tane kız çıktı.Kapıyı açtı ve 2 tane erkek çocuk daha gördü.Biri uzun boylu,kaslı ve yakışıklı bir çocuktu, diğeri ise öbürü kadar uzun ve kaslı bir çocuk değildi.Maria kendini tanıtma isteği duydu. "Merhaba ben Maria.Bu okulda ilk senem.Ailemin tüm bireyleri Slytherinli, büyük ihtimal bende sizin gibi Slyrtherinin onurlu bir öğrencisi olacağım" dedi.Karşı tarafın kendisini tanıtmasını bekledi.
Anita Farrel
Ravenclaw 3. Sınıf
Ravenclaw 3. Sınıf
Anita Farrel

Galleon : 5587

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimePaz Mart 14, 2010 7:49 pm

Annem ve babam öldürülmüştü. Hemde iyi taraftakiler yüzünden ! Karanlık - Aydınlık savaşında ölmüşlerdi. Daha 5 yaşlarındaydım. Bana amcam bakmak zorunda kalmıştı. Üç yıldır buraya onunla geliyordum. Üzerime titriyordu. Bana anne ve baba sevgisinin eksikliğini hissettirmemeye çalışıyordu. Ama nereye kadar devam edebilirdi. Bir şekilde o eksiklik ortaya çıkıyordu. Bana çok dikkat ediyordu. Onunla yaşamaya başladığımdan beri yere düşüp dizime bile zarar gelmişliği yok. Belki bu kacdar nefret dolu olmamın sebebiydi anne ve baba sevgisinden yoksunluğumdu. Her yıl aynı şeyi düşünüyordum. Artık buna son vermem gerekiyordu ama yapabileceğimi de sanmıyordum. Amcamı öpüp duvarın içinden hızlıca geçtim. Yavaş adımlarla kalabalık istasyonda ilerledim. Trene binince biletimi çantamdan zorlanarak çıkardım. Hangi kompartımanda olduğumu görünce geldiği yere geri koydum. İçerisi ana baba günü gibiydi resmen. Kalabalık bir kompartımandı. Kim var diye bakındım. Tanıdık birileri vardı neyse ki. Ağır bavulumu yien zorlanarak kompartımanın içine çektim. Bir anda niye bu kadar güçsüzleşmiştim. Bir kenara oturdum. Hepsiyle merhabaşlatıktan sonra sesizce durdum. Slytherinli tatlı bir çocuk vardı. Gözüm bir yerden kestiriyordu. Dikkatlice inceleyince onun Jay olduğunu anladım. Bu kadar kısa sürede nasıl değişmişti. Ya da ben fark edememiştim. Kalbimde kelebekler uçmaya başlamıştı onun gülümsemesini görünce. İçimi huzur ve mutluluk kaplamıştı. Tahmin ettiğim şey mi oluyordu yoksa ? Hayır Anita Farrel aşık olamazdı ! Onunla konuşma isteği uyandı içimde. Ve birden "Jay ne kadar değişmişsin. Tatlılık gelmiş suratına." dedim. Ne saçmalıyordum böyle. Onun açık kahverengi saçları, etkleyici mavi gözleri ve sevimli gülümsemesi beni etkilemeyi nasıl başarmıştı ? Bu düşüncelerimi onun hoş sesi kesmişti.

En son Anita Farrel tarafından Paz Mart 14, 2010 11:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimePaz Mart 14, 2010 8:04 pm

Kompartımandan içeri Anita girmişti.Görmeyeli ne kadarda güzelleşmişti peki onu görünce midemdekiağrı artmıştı.Umarım bu ağrı suratımı ekşitmemiştir onun farklı anlam çıkarmasını istemezdim.Birden beni süzdüğünü farkettim ve bakışlarımı kaçırdım.Göz rengi ne kadar da tatlıydı.Lanet Olsun!Gözlerimi onun gözünden alamıyor sadece ilgimi saçlarıan çevirerek anlamamasını sağlıyordum.Birden bana dönüp o tatlı sesiyle''Jay ne kadar değişmişsin.Tatlılık gelmiş suratına.''demesi beni iyice utandırmış suratımı gizlemeye çalıştırmıştı.Karşılık vermesem çok ayıp olucağında emindim ev kendimi toparlıyarak''Sende herzamankinden de güzelleşmişsin.Bu arada yorumun için sağol.''diyebildim yanındaki koltuk boştu oraya kendimi hemen attım ve o tatlı suratıan bir daha baktım güneş gelicne göz rengi sanki bala yakın bir renk alıyor ve güneşin batışı çok net gözüküyordu.Sanırım ben ona aşık olmuştum.Peki sorun şuydu bunu ona nasıl belli edicektim.Dıştan çok rahat gözüksemde hep utangaç tarafım çıkar bu konularda.Konu bulmalı ve Anita'nın canını sıkmamalıyım.Birden içimdeki iç güdüyle''Şekerleme istermisin?''dedim saçam ve bağırgan bir tiple ne yapmıştım herşeyi berbat ediyordum.Ellerime baktım titriyordu.Buna hemen bir son vermeliydim ve ölede yaptım ve Anita'nın cevabını bekledim.
Anita Farrel
Ravenclaw 3. Sınıf
Ravenclaw 3. Sınıf
Anita Farrel

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimePaz Mart 14, 2010 10:29 pm

Ne kadar da tatlı bakıyordu. O mavi gözlerinin arkasında sadece etkileyicilik yatmıyordu. Kendini bulutların üstünde hissettirme gibi bir özelliğide vardı. Ya da sadece bana yaşatıyordu bunu. Bana bakarken garip duygular hissediyordum. Benim yapmak isteyipte yapamadım şeyi yapıyordu. Aslında bir başka erkek olsa gözünün içine girercesine bakardım ona ama Jay'e bakamıyordum. Farklıydı. Ben öyle hissediyordum daha doğrusu. Gülümsüyordu bir yandanda. O tatlı gülümsemesi beni ben olmaktan çıkarmıştı. Anita değildim sanki başka birisiydim. Savunmasız ve Jay'in sevgisine muhtaç birisi... Hiç kimsenin sevgisine muhtaç hissetmemiştim kendimi annemin ve babamın sevgisi hariç... İçime işliyordu bakışları ve gülüsemesi. Ben bu harika ötesi duyguları yaşarken o bana şekerleme ister miyim diye sormuştu. Şekerleme olarak kendisi sunsaydı bana ne güzel olurdu. Sapıtıyordum. Saçmalıyordum. Bütün duygular birbirine girmiş. Çatışma halindeydiler. Duygularımın arasında Üçüncü Dünya Savaşı çıkmak üzereydi. Bu saçma düşüncelerimi kenara bırakıp Jay'e döndüm. Şekerleme sevmiyordum aslında ama onu kırmamak için "Tabii; çok iyi olur Jay." dedim. Diyebildim daya doğrusu. Dilim tutulmuştu. Bir gün böyle şeyler hissedeceğim aklımın ucundan geçmezdi. Hep erkekleri parmağımda oynatıp oların duygularını hiçe sayan ben şimdi birisine karşı yoksaydığım duyguları hissediyordum.
Jay Gatés
Slytherin 3. Sınıf
Slytherin 3. Sınıf
Jay Gatés

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimePaz Mart 14, 2010 10:46 pm

Ona karşı olan bu hislerimde neydi.Jay Gates hiç bir kıza aşık olmazdı ama Anita çok tatlıydı ayrıca en kötüsü ben olmasıydı ama ya benim gibi düşünmiyorsa.O zaman benim için hayatın bitmesi gibi olurdu.Anita şeker isteyince.Aldığım şekerleri cebimden çıkardığımda elim titriyordu ve birden yere düştü.Almak için uzandığımda Anitada uzandı ve ellerim eline deydi işte o zaman benim için hayat durdu.Hemen ellerimi çektim kıpkırmızı olmuş suratımı saklayarak.Ona doğru döndüm gözlerimi kapamıştım bu rezilliği görmek istemiyordum.Gözlerimi açtığımda anitanın o tatlı gülümsemesiyle karşılaştım.Şeker kırılmıştı.Lanet olsun!''Gidip almamı istermisin?'' dedim.Birden sinirlerim bozuldu ve gülme krizim geldi.Anita umarım yanlış anlamazdı.Şu anda o elleri tutmak için canımı bile verebilirdim.Hala gülüyor bir yandanda saçma sapan hayaller kuruyordum ama ilk defa aşk duygusunu yaşıyordum.Ben hayatım boyucan kızları bu gülüşle etkilemiş karizmamla kölem yapmıştım ama bu sefer o gülme anitayı görmekten ve bu sefer ki karizma onu etkilemekten ibaretti.
Anita Farrel
Ravenclaw 3. Sınıf
Ravenclaw 3. Sınıf
Anita Farrel

Karakter Bilgileri
Özel Yetenek:
Patronus:

#Kompartıman 3# Empty
MesajKonu: Geri: #Kompartıman 3#   #Kompartıman 3# Icon_minitimePaz Mart 14, 2010 11:20 pm

Yaşıyor muydum ? Kalbimin attığını hissedince hala daha varoluğumun ve tüm yaşadıklarımın gerçek olduğunun farkına vardım. Bir anda gülmeye başladı. Ne kadar da şirin olmuştu gülerken. O anı bozmak istemiyordum. Ama uzun süre gülerse ona birşey olmasından korkmuştum. Evet bir ilk daha ! Birisine birşey olacağından korktum. Jay ilklerim oluyordu. Hemde yirmi dakika da bunu başarmıştı. Onu farklı bir şey daha. Güldürmesini durdurmak için "Jay kendine gel." dedim ve ellerinden tuttum. Kalbim yine durur gibi olmuştu. Mugglelar gibi kalp krizi geçirmekten korkmaya başlamıştım. Ama böyle birşey imkansızdı. Biz büyücüler kalp krizi geçirmezdik. Böyle bir korkumun olması yersizdi.
Onunla yalnız kalmak istiyordum. Ama bunu nasıl yapacaktım. Buradakileri kovamazdım. Kıvrak zekamla kısa sürede bir yolunu buldum. "Jay ben diğer kompartımanlara bakmaya gidiyorum. Tek gitmekte istemiyorum açıkcası. Benimle gelir misin ?" dedim. Mantıklı bir çözümdü. Ayağa kalkmasından gelecek olduğunu anladım. Sağ elimle tek elini tuttum ve onu arkamda çekiştirmeye başladım. Yürümeye başladık. Boş kompartıman arıyordum. Neredeyse tüm treni gezmiştik. Ve sonunda boş bir kompartıman bulmuştum. "Jay hadi burada oturalım. Aslında orası çok kalabalık olduğu için çıkmak istedim. Burası sessiz sadece ikimiz olacağız. Rahatça konuşabiliriz." dedim. Ne kadarda kolay yalan söyler olmuştum. Bir bakıma doğruydu ama. İçeri geçtik.

----------

Rp out : Kompartımandan çıkmış bulunuyoruz.

#Kompartıman 3#
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» #Kompartıman 1#
» #Kompartıman 2#
» Kompartıman#4
» #Kompartıman 5#